מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

מאפינס שעורה וקוואקר

אין מיקסר, אין דאגות: מארחים בקלות עם מאפינס קוואקר, בירה ומצ'נגו – שתמיד תופחים, ותמיד זוכים לשבחים.
אין מיקסר, אין דאגות: מארחים בקלות עם מאפינס קוואקר, בירה ומצ'נגו – שתמיד תופחים, ותמיד זוכים לשבחים.

מצרכים

מצרכים

היום מתארחת באתר שלנו חן קליימן שהציעה לנו מתכון משגע למאפינס קוואקר, בירה וגבינת מצ'נגו

10 מאפינס ענקיים, או 12 קצת פחות

חמאה מומסת לשימון התבניות

כוס וחצי קמח

כוס וחצי קוואקר מהיר הכנה

כפית וחצי אבקת אפיה

חצי כפית סודה לשתייה

מלח (בנדיבות)

פלפל שחור (ברוחב לב)

ביצה

כף דבש יד מרדכי

בקבוק בירה (330 מ"ל)

100 גרם גבינת מצ'נגו (או גבינה צהובה חריפה אחרת) – חתוכה לקוביות.

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. משמנים בחמאה המומסת את תבניות המאפינס. מחממים תנור ל 170 מעלות.
2. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים (קמח, קוואקר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ופלפל)
3. מערבבים בקערה אחרת את כל החומרים הרטובים (בירה, ביצה ודבש)
4. מוסיפים את הרטובים ליבשים ומערבבים עד שאחיד (זה קורה בשניה)
5. מחלקים את התערובות לתבניות. מעטרים בקוביות הגבינה.
6. אופים כחצי שעה, עד שיציב וריחני.

טיפ מקוואקר

אפשר לשלב במתכון בירת שעורה, לצד קוואקר ודבש. השילוב מעניק למאפינס מתיקות וצבע חום ענברי.

שלב ראשון

שלב ראשון

שלב שני

שלב שני

שלב שלישי

שלב שלישי

שלב רביעי

שלב רביעי

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות