מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

לחם בירה

לפעמים זה מפתיע שיש מתכונים כל כך טעימים וכל כך קלים שכל אחד יכול לעשות ממצרכים שתמיד יש בבית (למי אין בקבוק בירה זמין?). שיאו של הלחם הוא מעט אחרי יציאתו מהתנור; הוא לח, עשיר בטעמים ומתבקש למרוח עליו מיד חמאה. היופי במתכון הוא שניתן להכניס תוספות של טעמים כמו זיתים, עגבניות מיובשות, עשבי תיבול אגוזים וכו' אז תרגישו חופשי להשתולל!
לפעמים זה מפתיע שיש מתכונים כל כך טעימים וכל כך קלים שכל אחד יכול לעשות ממצרכים שתמיד יש בבית (למי אין בקבוק בירה זמין?). שיאו של הלחם הוא מעט אחרי יציאתו מהתנור; הוא לח, עשיר בטעמים ומתבקש למרוח עליו מיד חמאה. היופי במתכון הוא שניתן להכניס תוספות של טעמים כמו זיתים, עגבניות מיובשות, עשבי תיבול אגוזים וכו' אז תרגישו חופשי להשתולל!

מצרכים

מצרכים

מצרכים לכיכר אחד :

2 כוסות קמח מנופים

1 כוס קוואקר

2 כפיות אבקת אפייה

1 כפית מלח

2 כפות סוכר

1 בקבוק בירה כהה (כמו גולדסטאר) 330 מ״ל

25 גר. חמאה מומסת

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מחממים תנור ל°180. במקביל מרפדים תבנית לחם בנייר אפייה. 2. מערבבים את כל המרכיבים למעט החמאה, עד לקבלת תערובת אחידה (חושב לא לערבב יותר מידי כדי לא ליצור בצק במרקם צמיגי). 3. מכניסים את התערובת לתוך התבנית המרופדת ושופכים מעל את החמאה המומסת. אופים למשך 45-50 דקות. 4. מניחים להתקררות כ 20 דקות לפני שפורסים.

המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בפחית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות