דייסות ושייקים

דייסת קוואקר ושוקולד – פאוור בול מתוק

מתכון של רחלי קרוט לדייסת קוואקר ושוקולד סופר מפנקת בתוספת פירות יער, תותים ופקאנים. ארוחת בוקר משביעה שהופכת את היום למתוק יותר

דייסת קוואקר ושוקולד – פאוור בול מתוק

מצרכים

  • 2 כוסות חלב או מים
  • 1 כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 3 כפות מייפל
  • 2 כפות קקאו איכותי, מנופה
  • 50 גרם שוקולד מריר

להגשה:

  • פירות יער
  • תותים
  • 2-3 כפות פולי קקאו - לא חובה
  • 1/2 כוס פקאנים, טבעיים

תהליך הכנה

– בסיר בינוני מביאים חלב, סוכר וקקאו לסף רתיחה. טורפים היטב שהקקאו ימס ולא יהיו גושים קטנים.
– מוסיפים את הקוואקר ומבשלים ביחד, על אש נמוכה, במשך 15 דקות. מקפידים כל הזמן לערבב.
– מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב עד שהוא נמס. מורידים מהאש.
– בינתיים קולים את הפקאנים במחבת חמה, ללא שמן, עד שהם מזהיבים מעט. מצננים וקוצצים גס.
– מגישים את הדייסה החמה (ואפשר גם בטמפרטורת החדר) עם פירות יער, תותים, מעט פולי קקאו ופקאנים קלויים.
– רוצים לשדרג? מזלפים מעל מעט יוגורט במתיקות מעודנת.

 

לגרסה ללא גלוטן: משתמשים בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.

לגרסה טבעונית: משתמשים בחלב קוקוס, שקדים, סויה או אורז או מים.

 

הכנתם? שתפו אותנו בתמונות בעמוד האינסטגרם.

 

דייסת שוקולד. צילום: טל סיון צפורין


תגובות

2 תגובות
  1. רחל פסקר says:

    טעים ונעים!

    • Quaker Oats says:

      איזה כיף! שמחים לשמוע 🙂

  2. צהלה מולאים says:

    אהבתי מאוד ברצון מקבלת עוד מתכונים הרבה תודות

    • Quaker Oats says:

      איזה כיף. תודה!

כתיבת תגובה

שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות