דייסת קוואקר ושוקולד – פאוור בול מתוק
מתכון של רחלי קרוט לדייסת קוואקר ושוקולד סופר מפנקת בתוספת פירות יער, תותים ופקאנים. ארוחת בוקר משביעה שהופכת את היום למתוק יותר

1
מתכון של רחלי קרוט לדייסת קוואקר ושוקולד סופר מפנקת בתוספת פירות יער, תותים ופקאנים. ארוחת בוקר משביעה שהופכת את היום למתוק יותר
1
– בסיר בינוני מביאים חלב, סוכר וקקאו לסף רתיחה. טורפים היטב שהקקאו ימס ולא יהיו גושים קטנים.
– מוסיפים את הקוואקר ומבשלים ביחד, על אש נמוכה, במשך 15 דקות. מקפידים כל הזמן לערבב.
– מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב עד שהוא נמס. מורידים מהאש.
– בינתיים קולים את הפקאנים במחבת חמה, ללא שמן, עד שהם מזהיבים מעט. מצננים וקוצצים גס.
– מגישים את הדייסה החמה (ואפשר גם בטמפרטורת החדר) עם פירות יער, תותים, מעט פולי קקאו ופקאנים קלויים.
– רוצים לשדרג? מזלפים מעל מעט יוגורט במתיקות מעודנת.
לגרסה ללא גלוטן: משתמשים בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
לגרסה טבעונית: משתמשים בחלב קוקוס, שקדים, סויה או אורז או מים.
הכנתם? שתפו אותנו בתמונות בעמוד האינסטגרם.
1
שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה
טעים ונעים!
איזה כיף! שמחים לשמוע 🙂
אהבתי מאוד ברצון מקבלת עוד מתכונים הרבה תודות
איזה כיף. תודה!