קוואקר בצ'יק

דייסת מייפל ערמונים

הדייסה הזו היא המתכון המושלם לבוקר חורפי כשרוצים משהו שיחמם את הגוף והנפש. טעמי הערמונים העמוקים וטעמי המייפל הקלילים משתלבים נהדר עם דייסה חמימה ומספקים אנרגיה לגוף ותחושה אפשר להתחיל את היום.

דייסת מייפל ערמונים

מצרכים

חומרים ל 4 מנות

  • כוס קוואקר - שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 3 כוסות מים
  • 4 כפות 100% מייפל טהור יד מרדכי
  • 5 ערמונים בוואקום מושרים בחלב חם או מים חמים
  • קמצוץ מלח דק

תהליך הכנה

1. מבשלים את הקוואקר עם המים בסיר בינוני על אש נמוכה עד שהוא מסמיך.
2. מוסיפים מייפל ומערבבים.
3. מועכים במזלג את הערמונית המושרים ומוסיפים לדייסה.
4. מגישים עם מייפל טהור וערמונים קצוצים דק.

הערות ותחליפים
לגרסה ללא גלוטן: מקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
– מתכון טבעוני 



תגובות

1 תגובות
  1. רינה יעקובוביץ says:

    אפשר לנסות עם מי קוקוס זה הופך את הדייסה למעדן

כתיבת תגובה

שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות