מתכונים לילדים

קריספיות שוקולד, דגני בוקר ריבועים וקוואקר

הממתק הנוסטלגי בגרסה מיוחדת וטעימה במיוחד! קריספיות שוקולד שעוטפות בתוכן דגני בוקר קראנצ'יים. המלצה שלנו? הכינו מראש כמות כפולה. צילום: אפיק גבאי

קריספיות שוקולד, דגני בוקר ריבועים וקוואקר

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר פרה
  • 1/2 כוס קוואקר - שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 1 כוס דגני בוקר מרובעים של קוואקר (בטעם סוכר חום או קינמון)

תהליך הכנה

– בקערה שמתאימה למיקרו ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק וחלק.
– מכניסים את דגני הבוקר לשקית סנדוויץ' ומכים עד שנשבר לחתיכות בינוניות.
– קולים את הקוואקר – שיבולת שועל על מחבת חמה, ללא שמן, במשך 3-5 דקות או עד שמתחיל ריח נעים של קלייה. מצננים לפני שממשיכים.
– מוסיפים את דגני הבוקר והקוואקר לשוקולד ומערבבים בעדינות עד שהכל מכוסה בשוקולד.
– מניחים תלוליות על גבי תבנית עם נייר אפייה (או בתוך מנז'טים) ומעבירים למקרר או למקפיא לשעה לפחות או עד שהשוקולד מתייצב. שומרים במקרר עד להגשה.

הערות ושדרוגים
– לגרסה נטולת גלוטן: מקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן ומחליפים את דגני הבוקר בכל דגני בוקר שאוהבים ללא גלוטן.

 

 

לחצו כאן לעוד מתכונים עם רגע מתוק 



תגובות

כתיבת תגובה

שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות