פלאפל ירוק עם קוואקר או: פאוור בול ישראלי
פלאפל עם טוויסט! קציצות פלאפל משודרגות עם קוואקר ועשבי תיבול שמגישים מעל סלט ירקות קצוץ דק דק. קצת טחינה מעל ויש ארוחה מושלמת (אפשר לאפות או לטגן)

3
פלאפל עם טוויסט! קציצות פלאפל משודרגות עם קוואקר ועשבי תיבול שמגישים מעל סלט ירקות קצוץ דק דק. קצת טחינה מעל ויש ארוחה מושלמת (אפשר לאפות או לטגן)
3
– במעבד מזון שמים את גרגירי החומוס שהושרו במים (ללא הנוזלים) וטוחנים עד למרקם גרגירי קטן. חשוב לא להגיע למרקם של משחה אלא של גרגירים קטנים. מעבירים לקערה.
– באותה קערה של מעבד המזן טוחנים שום, פטרוזיליה, כוסברה ופלפל ירוק עד שכל המצרכים קצוצים דק. מוסיפים לקערה עם החומוס.
– מוסיפים את שאר המצרכים, פרט לקמח, ומערבבים היטב. מאפשרים לתערובת לנוח על השיש, או במקרר, במשך 30 דקות.
– אם אחרי הקירור התערובת רכה מדי אפשר להוסיף את הקמח.
– יוצרים קציצות עגולות מהתערובת ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה יפה.
– רוצים לאפות? מניחים את קציצות הפלאפל על תבנית תנור עם נייר אפייה משומן ומשמנים אותן גם מעל. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד הזהבה יפה.
– מגישים מעל ירקות קצוצים דק עם טחינה גולמית, פטרוזיליה ולימון כבוש.
לגרסה ללא גלוטן: משתמשים בקוואקר – שיבולת שועל ללא גלוטן.
הכנתם? שתפו אותנו בתמונות בעמוד האינסטגרם.
פאוור בול פלאפל. צילום: טל סיון צפורין
3
שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה
תודה רבה על המכון אשמח להכיח ולצלם למענכם❤
הי טליה, גם אנחנו נשמח. תייגי אותנו @quakeril