קוואקר מארח

פודינג קוואקר של קרוטית

פודינג קוואקר בחמישה טעמים שונים ובצבעים שונים: שוקולד |פטל/אוכמניות | בננות | קיווי ומלון עם תרד | מנגו - כל כך קל להכין וטעים לאכול. נעשה בשיתוף פעולה עם רחלי קרוט מהבלוג קרוטית.

פודינג קוואקר של קרוטית

מצרכים

מצרכים ל-5 צנצנות:

  • 2 כוסות קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)
  • 5 כפות צ'יה
  • 3 כוסות חלב קוקוס/אורז/שקדים
  • 4 כפות מייפל
  • 4 כפות טחינה גולמית או חמאת בוטנים או חמאת שקדים

מצרכים לתוספות (לבחירתכם) לתוך הפודינג:

  • 1 כף ממרח שוקולד + כפית קקאו + כף מייפל + מעט מים רותחים לדילול
  • 1/2 כוס אוכמניות קפואות טחונות למחית
  • 1/2 כוס פטל קפוא טחון למחית (ואפשר גם תותים)
  • 1 מנגו/בננה קפואה טחונה למחית
  • 2 קיווי קפוא + חופן עלי תרד חלוטים, טחונים למחית חלקה

מצרכים לתוספות (לבחירתכם) מעל הפודינג:

  • סלסולי שוקולד שמכינים בעזרת קולפן וטבלת שוקולד ו/או קוביות שוקולד
  • אוכמניות
  • פטל או תותים טריים
  • קוביות מנגו או פרוסות בננה
  • קוביות קיווי

תהליך הכנה

1. מערבבים את מצרכי הפודינג בקערה גדולה: קוואקר, צ'יה, חלב, מייפל וטחינה.
2. מעבירים לצנצנות.
3. ועכשיו מחליטים מה מוסיפים מהאופציות ברשימה לכל צנצנת. אם רוצים להוסיף תוספת שוקולדית מערבבים את הקקאו עם המייפל וממרח השוקולד. אם רוצים את אחת התוספות הפירותיות פשוט טוחנים לרוטב חלק, אפשר להוסיף טיפה מים לטחינה קלה יותר, ומניחים מעל הפודינג. סוגרים עם מכסה ומעבירים למקרר למשך הלילה או עד 5 ימים. אגב, אם הרוטב לא מתוק מספיק, תלוי מאוד בפרי, אפשר להוסיף 1 כפית מייפל.
4. כשרוצים להגיש מוסיפים את התוספת שאוהבים: פירות טריים, סלסולי שוקולד, שבבי קוקוס או עלי נענע.
5. מגישים קר.


הערות ותחליפים
לגרסה ללא גלוטן: מקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
– מתכון טבעוני 

שלב ראשון

שלב ראשון - פודינג קוואקר של קרוטית

שלב שני

שלב שני - פודינג קוואקר של קרוטית

שלב שלישי

שלב שלישי - פודינג קוואקר של קרוטית


תגובות

3 תגובות
  1. יעל says:

    היי,
    לכמה זמן זה מחזיק במקרר?

    • Quaker Oats says:

      היי, ניתן לשמור כיומיים במקרר, בתיאבון 🙂

  2. נועה says:

    מתאים גם עם חלב רגיל?

    • Quaker Oats says:

      בטח 🙂

  3. נוי says:

    המרה למנה אישית?

    • Quaker Oats says:

      היי נוי, אפשר לחלק את הכמויות לארבע עבור מנה אישית, מחכים לשמוע איך יצא 😉

כתיבת תגובה

שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות