פודינג קוואקר של קרוטית
פודינג קוואקר בחמישה טעמים שונים ובצבעים שונים: שוקולד |פטל/אוכמניות | בננות | קיווי ומלון עם תרד | מנגו - כל כך קל להכין וטעים לאכול. נעשה בשיתוף פעולה עם רחלי קרוט מהבלוג קרוטית.

4
פודינג קוואקר בחמישה טעמים שונים ובצבעים שונים: שוקולד |פטל/אוכמניות | בננות | קיווי ומלון עם תרד | מנגו - כל כך קל להכין וטעים לאכול. נעשה בשיתוף פעולה עם רחלי קרוט מהבלוג קרוטית.
4
1. מערבבים את מצרכי הפודינג בקערה גדולה: קוואקר, צ'יה, חלב, מייפל וטחינה.
2. מעבירים לצנצנות.
3. ועכשיו מחליטים מה מוסיפים מהאופציות ברשימה לכל צנצנת. אם רוצים להוסיף תוספת שוקולדית מערבבים את הקקאו עם המייפל וממרח השוקולד. אם רוצים את אחת התוספות הפירותיות פשוט טוחנים לרוטב חלק, אפשר להוסיף טיפה מים לטחינה קלה יותר, ומניחים מעל הפודינג. סוגרים עם מכסה ומעבירים למקרר למשך הלילה או עד 5 ימים. אגב, אם הרוטב לא מתוק מספיק, תלוי מאוד בפרי, אפשר להוסיף 1 כפית מייפל.
4. כשרוצים להגיש מוסיפים את התוספת שאוהבים: פירות טריים, סלסולי שוקולד, שבבי קוקוס או עלי נענע.
5. מגישים קר.
הערות ותחליפים
– לגרסה ללא גלוטן: מקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
– מתכון טבעוני
4
שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה
היי,
לכמה זמן זה מחזיק במקרר?
היי, ניתן לשמור כיומיים במקרר, בתיאבון 🙂
מתאים גם עם חלב רגיל?
בטח 🙂
המרה למנה אישית?
היי נוי, אפשר לחלק את הכמויות לארבע עבור מנה אישית, מחכים לשמוע איך יצא 😉