עוגיות שוקולד צ'יפס וקוואקר בצנצנת
עוגיות שוקולד צ'יפס וקוואקר של אפרת ליכטנשטט, מוגשות כשכבות של חומרי גלם מעולים בתוך צנצנת יפה. מתנה חוויתית שכיף להכין ולקבל

0
עוגיות שוקולד צ'יפס וקוואקר של אפרת ליכטנשטט, מוגשות כשכבות של חומרי גלם מעולים בתוך צנצנת יפה. מתנה חוויתית שכיף להכין ולקבל
0
– מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו ומרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפייה.
– בקערת מיקסר עם וו הקצפה, מקציפים את הביצה עד שהיא תפוחה היטב. (אפשר גם בקערה גדולה עם מטרפה).
– מורידים את מהירות המיקסר לנמוכה ומוסיפים את כל תכולת הצנצנת ואת החמאה הרכה.
– מערבבים עד שהבלילה אחידה ולא יותר.
– עם ידיים רטובות יוצרים כדורים ומניחים על נייר אפייה במרווחים של 3-4 ס״מ.
– נועצים בכל כדור בצק כמה שוקולד צ׳יפס לקישוט אם רוצים.
– אופים 11 דקות עד שהעוגיות זהובות בצדדים ויציבות. חשוב לשמור על התנור כדי לקבל עוגיות רכות במרכז.
– לא בוטחים בתנור שלכם? אפו רק שתי עוגיות בהתחלה, תנו להן להתקרר ותראו כמה דקות אפייה הן באמת צריכות.
– אפשר לצנן אותן על רשת צינון. שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר עד שבוע.
הכנתם? שתפו אותנו בתמונות בעמוד האינסטגרם.
0