קוואקר מארח

עוגיות קוואקר

בוקר טוב באמת מתחילים עם עוגייה נפלאה ושילוב מנצח של טעמים ומרקמים נהדרים, שפשוט לא תוכלו לסרב להם... כותבת המתכון וצלמת – אתי ממן במסגרת שת"פ עם אימהות מבשלות ביחד

עוגיות קוואקר

מצרכים

  • 1/4 2 כוסות קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 כוס סוכר חום
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח
  • חצי כפית מלח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 2 ביצים
  • כוס שוקולד צ'יפס חום
  • כוס שוקולד צ'יפס לבן

תהליך הכנה

1. מערבלים את כל המצרכים בקערת מיקסר וו לישה כ-5 דקות (ניתן ללוש ידנית)
2. מרפדים תבנית בנייר אפיה
3. יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית
4. אופים כ-25 דקות ב-170 מעלות
5. את העוגיות המוכנות יש לאחסן בקופסא סגורה.


הערות ותחליפים
לגרסה טבעונית: מחליפים את החמאה בכמות זהה של שמן קוקוס ואת הביצים ב-6 כפות טחינה גולמית.
לגרסה ללא גלוטן: מחליפים את הקמח בקמח לאפייה ללא גלוטן ומקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.



המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בשקית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

2 תגובות
  1. אור says:

    אפשר להשתמש בקמח תופח?

    • Quaker Oats says:

      עדיף מאוד שלא. צריך כאן סודה לשתייה ולא אבקת אפייה (שנמצאת בקמח התופח).

  2. AU says:

    כמה עוגיות יוצא (בערך)?

    • Quaker Oats says:

      היי, המתכון מתאים לכ-25-30 עוגיות, תלוי בגודל כל עוגיה 🙂

כתיבת תגובה

שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות