מאפינס זיתים שחורים, קשקבל ועגבניות
נכון שאתם ממש אוהבים את המתכונים ששמים את כל המצרכים במקום אחד, מערבבים ולתנור? גם אנחנו. אז קבלו את המאפינס המושלם
48
נכון שאתם ממש אוהבים את המתכונים ששמים את כל המצרכים במקום אחד, מערבבים ולתנור? גם אנחנו. אז קבלו את המאפינס המושלם
48
1. מערבבים בקערה את הביצים והיוגורט.
2. מוסיפים קמח וקוואקר, מלח ופלפל.
3. מוסיפים את הקשקבל, העגבניות המיובשות והזיתים מערבבים וממלאים תבנית שקעים או מנז'טים כ- 4\3 מנפח המנז'ט.
4. אופים בחום של 180 מעלות 25 דקות.
הערות ותחליפים
– לגרסה ללא גלוטן: מחליפים את הקמח התופח בקמח לאפייה נטול גלוטן וחצי כפית אבקת אפייה ומקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
48