בראנצ' מפנק

מאפינס בננה וקוואקר עם קראמבל אגוזים ומייפל

מאפינס בננה, קוואקר ומייפל עם קראמבל אגוזים קראנצ'י. רכים, אווריריים והכי מפנקים שיש. והם גם טבעוניים! מתכון מושלם של שקמה מהבלוג TivonEat

מאפינס בננה וקוואקר עם קראמבל אגוזים ומייפל

מצרכים

רטובים:

  • 3 בננות בשלות מאוד, מעוכות למחית חלקה
  • 1/2 כוס חלב סויה
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף חומץ
  • 1/4 כוס מייפל
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 1 כפית תמצית וניל

יבשים:

  • 2 כוסות קמח לבן או חצי חצי מלא לבן
  • 1/2 כוס קוואקר - שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • חופן אגוזים שבורים

קראמבל:

  • חופן אגוזים שבורים
  • חופן קוואקר - שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כף מייפל

תהליך הכנה

להכנת המאפינס:
– מדליקים תנור ל-170 מעלות.
– מערבבים בקערה את המרכיבים הרטובים.
– מנפים את הקמח לתוך הקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים היבשים.
– מערבבים טוב ומעבירים לתבנית מאפינס מרופדת בנייר אפייה.

קראמבל ואפייה:
– מערבבים בקערית את כל מרכיבי הקרמבל ומפזרים מעל המאפינס.
– מכניסים את התבנית לתנור ואופים 25-35 דקות עד שקיסם יוצא נקי ממרכז המאפינן.
– מקררים 10 דקות בתבנית ואז מוציאים ומקררים לחלוטין לפני הגשה.

  • לגרסה ללא גלוטן: ממירים את הקמח בקמח רב תכליתי ללא גלוטן ומשתמשים בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונות בעמוד האינסטגרם.

 



תגובות

כתיבת תגובה

שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות