מאפינס ארוחת בוקר מהחלומות עם קוואקר, חמוציות, בלונדי וקוקוס
השילוב האולטימטיבי להמתיק איתו את היום, טעימה אחת ממנו ותוכלו ליהנות ממאפינס אווריריים בזכות הקוואקר וצ'אנקים של שוקולד בלונדי שפשוט כיף לגלות! צילום: אפיק גבאי

22
השילוב האולטימטיבי להמתיק איתו את היום, טעימה אחת ממנו ותוכלו ליהנות ממאפינס אווריריים בזכות הקוואקר וצ'אנקים של שוקולד בלונדי שפשוט כיף לגלות! צילום: אפיק גבאי
22
– מחממים תנור לחום של 170 מעלות
– קוצצים את הבלונדי לחתיכות גסות.
– קראמבל: במעבד מזון או בלנדר שמים את כל המצרכים וטוחנים בפולסים עד שנוצרים פירורים גסים. מעבירים לשקית ושומרים במקרר.
– בקערת מיקסר או בקערה רגילה טורפים היטב חמאה, וניל, קליפת תפוז, סוכר וביצים.
– מוסיפים שמנת וטורפים שוב.
– מוסיפים קמח, קוואקר וקוקוס ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
– מוסיפים צימוקים ובלונדי קצוץ ומערבבים בעדינות.
– מניחים מנז'טים בתוך תבנית שקעים וממלאים עד 3/4 גובה.
– מפזרים מעל את הקראמבל ואופים בתנור במשך 25 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב מעט.
הערות ושדרוגים
– במקום להכין את הקראמבל במעבד מזון ניתן לפורר את כל המצרכים עם הידיים עד שנוצרים פירורים גסים. חשוב מאוד שהחמאה תהיה קרה וחתוכה לקוביות קטנות.
– לגרסה נטולת גלוטן: משתמשים בקמח ייעודי ללא גלוטן (לא קמח קטניות) + 1 כף אבקת אפייה ומקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
– לגרסה טבעונית: ממירים את החמאה ב-100 גרם שמן קוקוס, את השמנת מתוקה ב-250 מ"ל קרם קוקוס ואת הביצים ב-4-6 כפות רסק תפוחים + 1/2 כפית סודה לשתייה וכפית מיץ לימון,
22
שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה
הבטחתם בפייסבוק מתכון טבעוני חליפי לכל מתכון שלכם באתר.
זה פרסום כוזב. נכשלתם באמינות בסיסית. חבל.
היי יעל,
אכן העלנו פוסט שבו הבטחנו שכמעט בכל מתכון אצלנו באתר, תהיה חלופה טבעונית.
יכול להיות שכשנכנסת למתכון של המאפינס אכן לא היית החלופה טבעונית, אבל אם תיכנסי עכשיו תוכלי לראות שקיימת אופציה טבעונית,
מבטיחים שאנו משתדלים לתת אופציה לכל מתכון, אבל לא תמיד נצליח ב 100% 😊