מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

כוסות תפוחים במילוי דייסת קוואקר אפויה

רוצים להרשים מישהו לארוחת בוקר? זה המתכון בשבילכם. אף אחד לא יאמין לכם שמדובר בגרסה חדשה לדייסה המוכרת. כמה שינויים קטנים ויש לכם מאפה בוקר מקורי וכל כך טעים!
רוצים להרשים מישהו לארוחת בוקר? זה המתכון בשבילכם. אף אחד לא יאמין לכם שמדובר בגרסה חדשה לדייסה המוכרת. כמה שינויים קטנים ויש לכם מאפה בוקר מקורי וכל כך טעים!

מצרכים

מצרכים

חומרים ל 12 מאפים

2 תפוחים ירוקים (לא מקולפים)

20 גר׳ חמאה מומסת

1 כף סוכר חום

למילוי:

½ 3 כוסות קוואקר

½ 1 כפיות אבקת אפייה

½ כפית מלח

1 כפית קינמון

2 כוסות חלב יטבתה

½ 1 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות

35 גר׳ חמאה מומסת

לציפוי:

½ כוס שקדים קלויים וקצוצים

1 כף סוכר חום

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
2. פורסים את התפוחים לפרוסות דקות מאוד ,מערבבים עם חמאה וסוכר חום ומניחים בצד.
3. מערבבים בקערה נפרדת את כל חומרי הבלילה.
4. מסדרים את התפוחים בתבנית מאפינס כך שהם מרפדים את השקעים כמו מאנג׳ט. שופכים מעל את הבלילה.
5. מפזרים מעל כל כוס תערובת ציפוי של שקדים וסוכר ואופים למשך 15-20 דקות, עד שהמאפים שחומים מעט.
6. ממתינים כ 10-15 דקות עד להתקררות לפני שמוציאים מהתבנית. ניתן להגיש בטמפ' החדר.

טיפ מקוואקר

להצלחת המתכון חשוב מאוד לפרוס את התפוחים הכי דק שאפשר כדי שיוכלו להפוך להיות "המנז'ט" בתבנית. 

שלב 1

שלב 1

שלב 2

שלב 2

שלב 3

שלב 3

שלב 4

שלב 4

שלב 5

שלב 5

שלב 6

שלב 6

המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בפחית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

הוסף תגובה
3 תגובות
תמי אלמקייס:
01/10/2017 at 18:48

הפשטידה תירס מעולה ומוצלחת

חנה עברי:
23/09/2017 at 10:01

האם 1.5 תפוחים
או 1.5 קג תפוחים?

רותי:
21/09/2017 at 10:14

אני לקחתי תפוחים ורוקנתי את הפנים והמשכתי לפי המתכון..יצא מעולה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות