בוקר מתוק

חטיפי קוואקר ואגוזים

רצינו להביא לכם מתכון שהוא... איך נאמר? פשוט עונה על כל הקריטריונים: מתאים לכל המשפחה, מלא בכל טוב, מושלם לצד הקפה בבוקר או כבוסט אנרגיה לדרך, מלא בסיבים וכמובן שממש ממש טעים. והתוצאה - אתם מוזמנים להכין ולסמן וי על כול הפרמטרים :)

מצרכים

  • ½1 כוסות תמרים מגולענים
  • ¼1 כוסות קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)
  • ¼ כוס מייפל טהור יד מרדכי / סילאן טבעי יד מרדכי
  • ¼ כוס חמאת שקדים / חמאת בוטנים
  • ½ כפית תמצית וניל איכותית
  • ¼ כפית מלח
  • ¼ כפית קינמון
  • 2 כוסות מיקס אגוזים: שקדים, אגוזי מלך, קשיו, פקאן ושומשום
  • כף שמן זית / שמן קוקוס

לקישוט:

  • שומשום, שקדים שבורים

תהליך הכנה

1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. אופים את האגוזים כ-8 דקות.
3. מניחים סילאן וממרח שקדים בסיר קטן, מבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב 2 דקות לקבלת מחית חלקה.
4. שמים את התמרים במעבד מזון, מעבדים בפולסים למחית.
5. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
6. שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בניילון נצמד, מהדקים היטב ומכסים בניילון נצמד.
7. מכניסים את התבנית למקרר ל-30 דקות לפחות.
8. מוציאים מהמקרר את התבנית, מעבירים את הריבוע למשטח חיתוך וחותכים ריבועים בגודל: 3×3
ס״מ.


הערות ותחליפים
לגרסה ללא גלוטן: מקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
– מתכון טבעוני 



המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בפחית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

6 תגובות
  1. אור says:

    היי, האם אפשר לשמור את זה בחוץ? טמפרטורת חדר

    • Quaker Oats says:

      היי אור, אין בעיה לשמור בחוץ כ-5 ימים 🙂

  2. חולייטה says:

    אפשר להקפיא? ניראה מעולה!

    • Quaker Oats says:

      בהחלט 🙂

  3. ירדנה says:

    במה אפשר להחליף את חמאת הבוטנים /שקדים.תודה

    • Quaker Oats says:

      היי ירדנה, ניתן להחליף בטחינה 🙂

  4. הילה says:

    מתכון מעולה, איך זה נשמר במקרר?

    • Quaker Oats says:

      היי הילה, ניתן לשמור את חטיפי האגוזים כשבוע במקרר 🙂

  5. אורן says:

    מתכון מעולה! יצא פצצה

  6. תמר says:

    אפשר להשתמש בממרח תמרים במקום התמרים?

    • Quaker Oats says:

      היי תמר 🙂 אין בעיה להשתמש בממרח במקום תמרים מגולענים, רק צריך להוסיף עוד קצת קוואקר בגלל שיש בהם יותר נוזלים.

כתיבת תגובה

שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות