1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. אופים את האגוזים כ-8 דקות.
3. מניחים סילאן וממרח שקדים בסיר קטן, מבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב 2 דקות לקבלת מחית חלקה.
4. שמים את התמרים במעבד מזון, מעבדים בפולסים למחית.
5. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
6. שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בניילון נצמד, מהדקים היטב ומכסים בניילון נצמד.
7. מכניסים את התבנית למקרר ל-30 דקות לפחות.
8. מוציאים מהמקרר את התבנית, מעבירים את הריבוע למשטח חיתוך וחותכים ריבועים בגודל: 3×3
ס״מ.
הערות ותחליפים
– לגרסה ללא גלוטן: מקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
– מתכון טבעוני
היי, האם אפשר לשמור את זה בחוץ? טמפרטורת חדר
היי אור, אין בעיה לשמור בחוץ כ-5 ימים 🙂
אפשר להקפיא? ניראה מעולה!
בהחלט 🙂
במה אפשר להחליף את חמאת הבוטנים /שקדים.תודה
היי ירדנה, ניתן להחליף בטחינה 🙂
מתכון מעולה, איך זה נשמר במקרר?
היי הילה, ניתן לשמור את חטיפי האגוזים כשבוע במקרר 🙂
מתכון מעולה! יצא פצצה
אפשר להשתמש בממרח תמרים במקום התמרים?
היי תמר 🙂 אין בעיה להשתמש בממרח במקום תמרים מגולענים, רק צריך להוסיף עוד קצת קוואקר בגלל שיש בהם יותר נוזלים.