מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

ביסקוויטים של קוואקר ב-5 דקות!

בכל יציאה מהבית הורים דואגים לקחת איתם קצת פירות ובסקוויטים לילדים שבטוח יהיו רעבים. המתכון הזה כל כך קל שתוכלו להמיר את הבסקוויטים התעשייתיים במתכון הזה שכולו בריאות- קמח מלא, קוואקר ומתיקות עדינה של דבש וסוכר חום. אחרי שתנסו אותו לא תוכלו לחזור אחורה...
בכל יציאה מהבית הורים דואגים לקחת איתם קצת פירות ובסקוויטים לילדים שבטוח יהיו רעבים. המתכון הזה כל כך קל שתוכלו להמיר את הבסקוויטים התעשייתיים במתכון הזה שכולו בריאות- קמח מלא, קוואקר ומתיקות עדינה של דבש וסוכר חום. אחרי שתנסו אותו לא תוכלו לחזור אחורה...

מצרכים

מצרכים

חומרים להכנת 30 בסקוויטים

¾ 1 (200 גר') כוסות קמח מלא

½ (45 גר') כוס קוואקר

¼ (50 גר') כוס סוכר דמררה

½ כפית מלח

½ כפית סודה לשתייה

130 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

3 כפות דבש

3 כפות חלב יטבתה

½ כפית תמצית וניל

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. במעבד מזון מערבבים יחד את הקמח מלא, קוואקר, סוכר, מלח וסודה לשתייה. מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים עד לקבל מרקם פירורי.
2. בקערה קטנה מערבבים את הדבש עם חלב ותמצית וניל. מוסיפים לתערובת בהדרגה תוך כדי שמעבד המזון פועל.
3. ברגע שמתקבל בצק מפסיקים ומעבירים את המסה למשטח מקומח.
4. יוצרים נקניק מלבני (כמו בתמונה), מצפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לחצי שעה או למקרר לשעתיים.
5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
6. מוציאים את הבצק מהמקפיא ומיד פורסים פרוסות בעובי ½ ס"מ. מסדרים בתבנית.
7. אופים בתנור למשך 20-25 דקות.
8. הבסקוויטים נהיים פריכים רק לאחר שהתקררו לחלוטין.
שומרים בכלי אטום למשך שבוע.

שלב ראשון

שלב ראשון

שלב שני

שלב שני

שלב שלישי

שלב שלישי

שלב רביעי

שלב רביעי

שלב חמישי

שלב חמישי

שלב שישי

שלב שישי

תגובות

הוסף תגובה
9 תגובות
נעמה:
19/02/2019 at 19:59

שלום
אין לי מעבד מזון
האם אפשר לערבב ידני?

רבקי :
10/01/2019 at 11:51

אפשר להשתמש בנוזל קוקוס במקום שמן קוקוס?

גל:
20/12/2018 at 10:49

באיזה חום יש לאפות את העוגיות?

נעמי:
25/10/2018 at 17:33

במה אפשר להשתמש במקום חמאה?
האם אפשר לשים קמח כוסמין ?

טלי:
17/10/2018 at 18:17

נראה טוב, האם ניתן להקפיא/לשמור במקרר?

סלעית :
15/10/2018 at 19:46

האם ניתן להמיר את החמאה במשהו אחר על מנת שהעוגיות יהיו פרווה

קאמי :
08/10/2018 at 19:09

הי,
תוכלו לעזור עם הסבת המתכון לטבעוני, כמו סילאן במקום דבש, חלב סויה במקום הרגיל..
ובעיקר מה ניתן לשים במקום החמאה?
תודה

אני:
28/09/2018 at 13:57

אם ממירים לשמן במקום החמאה-כמה לשים?

האופה היפה:
12/04/2018 at 15:47

3 כפות חלב יטבתה??? לחלב של יובתה יש משהו שלאחרים אין ?

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות