דייסות ושייקים

פאוור בול – קערת קוואקר נוסטלגית

אנחנו אוהבים את כל המתכונים שלנו, אבל יש משהו במתכון של רחלי קרוט מהבלוג "קרוטית" לפאוור בול שפשוט גורם לנו להיזכר בילדות שלנו ובתחושה הנעימה של ארוחה חמה, משביעה ומפנקת, מלאה בפירות שמוסיפים וטעמים נפלאים. בתיאבון!

פאוור בול – קערת קוואקר נוסטלגית

מצרכים

  • 1/2 כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 3/4 כוס אורז פרסי
  • 1 ליטר חלב מכל סוג שאוהבים
  • 1 כוס מים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית

לטופינגס (פירות העונה והעדפה האישית שלכם):

  • תותים
  • תאנים
  • מנגו
  • אוכמניות
  • ריבת תותים או משמשים או כל ריבה שאוהבים

תהליך הכנה

– בסיר בינוני מביאים לרתיחה עדינה חלב, מים, וניל וסוכר.
– מוסיפים את האורז והקוואקר ומערבבים. מבשלים, תוך כדי ערבוב, במשך 40 דקות או עד שהאורז רך. אם צריך, אפשר להוסיף מים במהלך הבישול.
– מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם ריבה ביתית, ממרח שוקולד או פרוסות פרי עונתי שאוהבים.

לגרסה ללא גלוטן: משתמשים בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
משתמשים בחלב קוקוס, שקדים, סויה או אורז.



המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בפחית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

כתיבת תגובה

שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות