מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

קרקרים מלוחים עם פרמז'ן ורוזמרין

לא הרבה אנשים מכינים בעצמם קרקרים. נכון אפשר לקנות המון סוגים בחנויות אבל גם עוגיות, עוגות וקינוחים אפשר לקנות ועדיין הרבה אנשים משקיעים בהכנתם בבית. אז למה לא להשקיע בהכנת קרקרים מלאים במרכיבים טעימים ומזינים? זה פשוט להכנה, ויש לכם את הזכות לבחור מה הטעמים שאתם אוהבים, אנחנו בחרנו ברוזמרין ופרמזן.

קרקרים מלוחים עם פרמז'ן ורוזמרין

לא הרבה אנשים מכינים בעצמם קרקרים. נכון אפשר לקנות המון סוגים בחנויות אבל גם עוגיות, עוגות וקינוחים אפשר לקנות ועדיין הרבה אנשים משקיעים בהכנתם בבית. אז למה לא להשקיע בהכנת קרקרים מלאים במרכיבים טעימים ומזינים? זה פשוט להכנה, ויש לכם את הזכות לבחור מה הטעמים שאתם אוהבים, אנחנו בחרנו ברוזמרין ופרמזן.

מצרכים

מצרכים

חומרים ל 25-30 קרקרים:

¾ כוס קמח 

¼ כוס קמח מלא

½ כפית מלח

½ כוס פרמזן מגורד

50 גר חמאה קרה

⅓ כוס שמנת מתוקה

¼ כוס קוואקר

כף רוזמרין קצוץ (אפשר גם זרעי שומר, קימל, טימין וכו׳)

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1.מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם פירורי.
2.מוסיפים את השמנת לאט תוך כדי עיבוד עד לקבלת בצק.
3.מעבירים את הבצק למקרר למשך שעה.
4.מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
5.מניחים את הבצק בין שני ניירות אפייה ומרדדים דק מאוד. מסירים דף אחד ומניחים את דף עם הבצק על התבנית. חותכים בעזרת סכין או גלגלת לפיצה לצורות של מעוינים או מלבנים
6.אופים למשך 12-15 דקות.

טיפ מקוואקר

  • מומלץ להשתמש בקמח מלא המכיל את כל היתרונות התזונתיים הגלומים בגרעין ובקליפת החיטה. ככלל, מומלץ לבחור מבין קבוצת הדגנים, לפחות 3 סוגי דגנים מלאים בתפריט היומי,  עשבי תיבול אלו עשירים בתרכובות נוגדות חימצון , בויטמינים, מינרלים, ורכיבים אנטיבקטריאליים, נוגדי דלקת, ועוד

שלב ראשון

שלב ראשון

שלב שני

שלב שני

שלב שלישי

שלב שלישי

שלב רביעי

שלב רביעי

שלב חמישי

שלב חמישי

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר