מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

קראק פאי

הכירו את המתכון של מסעדת מגזינו לקראק פאי! ועכשיו גם אתם יכולים להכין את המתכון המושלם הזה, אצלכם בבית. תיהנו 😊 נעשה בשיתוף פעולה עם מסעדת המגזינו. שף קונידטור - ברק כהן. צלם - אפיק גבאי
הכירו את המתכון של מסעדת מגזינו לקראק פאי! ועכשיו גם אתם יכולים להכין את המתכון המושלם הזה, אצלכם בבית. תיהנו 😊 נעשה בשיתוף פעולה עם מסעדת המגזינו. שף קונידטור - ברק כהן. צלם - אפיק גבאי

מצרכים

מצרכים

עוגיית קוואקר:

130 גרם חמאה

85 גרם סוכר דמררה

45 גרם סוכר לבן

20 גרם חלמון

90 גרם קמח לחם

135 גרם קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)

חצי כפית אבקת אפייה

1/3 כפית סודה לשתייה

2 גרם מלח

קלתית של הקראק פאי:

עוגיית קוואקר (מרכיבים מעלה)

15 גרם סוכר דמררה

75 גרם חמאה ממוסת

קורט מלח

מילוי הקראק פאי:

200 גרם סוכר לבן

120 גרם סוכר דמררה

14 גרם אבקת חלב

18 גרם גרגירי תירס מיובשים טחונים (או קמח תירס)

4 גרם מלח

150 גרם חמאה מומסת

100 גרם שמנת מתוקה

100 גרם חלמון

כפית שטוחה תמצית וניל

תהליך הכנה

תהליך הכנה

עוגיית קוואקר - במיקסר עם וו גיטרה להקציף חמאה וסוכרים, לערבב בנפרד את כל המרכיבים היבשים ביחד. כאשר החמאה במיקסר חלקה ללא גושים, להוסיף את החלמון ולערבב עד שמתאחד ובסוף להוסיף את כל היבשים למיקסר עד קבלת הבצק. לשטח על תבנית ולאפות 25 דקות בחום של 160 ולקרר.
קלתית הקראק פאי- לפורר בידיים את העוגייה לתוך קערה ולהוסיף לה את הסוכר והמלח במקביל להמיס את החמאה, ולערבב את הכול יחד. לשפוך את כל התערובת לתוך תבנית ולהדק את השוליים והתחתית ולקרר.
מילוי- בקערה לערבב את כל חומרי הגלם היבשים, בנפרד להמיס את החמאה כאשר היא מבעבעת לשפוך את החמאה על היבשים, לערבב ולהוסיף את השמנת והווניל, לערבב ולהוסיף את החלמון עד קבלת תערובת אחידה והומוגנית. לשפוך לתוך הקלתית, לאפות 25-30 דקות בחום של 200 מעלות.
* לקישוט ניתן לפזר אבקת סוכר.

שלב ראשון

שלב ראשון

שלב שני

שלב שני

שלב שלישי

שלב שלישי

שלב רביעי

שלב רביעי

המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בפחית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות