קראק פאי של מסעדת "מגזינו"
הכירו את המתכון של מסעדת מגזינו לקראק פאי! ועכשיו גם אתם יכולים להכין את המתכון המושלם הזה, אצלכם בבית. תיהנו! נעשה בשיתוף פעולה עם מסעדת המגזינו. שף קונידטור - ברק כהן. צלם - אפיק גבאי

188
הכירו את המתכון של מסעדת מגזינו לקראק פאי! ועכשיו גם אתם יכולים להכין את המתכון המושלם הזה, אצלכם בבית. תיהנו! נעשה בשיתוף פעולה עם מסעדת המגזינו. שף קונידטור - ברק כהן. צלם - אפיק גבאי
188
עוגיית קוואקר – במיקסר עם וו גיטרה להקציף חמאה וסוכרים, לערבב בנפרד את כל המרכיבים היבשים ביחד. כאשר החמאה במיקסר חלקה ללא גושים, להוסיף את החלמון ולערבב עד שמתאחד ובסוף להוסיף את כל היבשים למיקסר עד קבלת הבצק. לשטח על תבנית ולאפות 25 דקות בחום של 160 ולקרר.
קלתית הקראק פאי- לפורר בידיים את העוגייה לתוך קערה ולהוסיף לה את הסוכר והמלח במקביל להמיס את החמאה, ולערבב את הכול יחד. לשפוך את כל התערובת לתוך תבנית ולהדק את השוליים והתחתית ולקרר.
מילוי- בקערה לערבב את כל חומרי הגלם היבשים, בנפרד להמיס את החמאה כאשר היא מבעבעת לשפוך את החמאה על היבשים, לערבב ולהוסיף את השמנת והווניל, לערבב ולהוסיף את החלמון עד קבלת תערובת אחידה והומוגנית. לשפוך לתוך הקלתית, לאפות 25-30 דקות בחום של 200 מעלות.
הערות ותחליפים
– לקישוט ניתן לפזר אבקת סוכר.
– לגרסה ללא גלוטן: מחליפים את הקמח בקמח לאפייה נטול גלוטן ומקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
188
שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה
אתם מצרפים לעוגה קצפת משמנת חמוצה. איך מכינים אותה ?
בקראק פאי של מגזינו שיש באתר יש שמנת חמוצה ואין ציפוי.
יצא נהדר. תבנית 28 כדי שהתחתית תהיה דקה. אפשר לפזר פקאנים לפני ההכנסה לתנור
היי פגי, ניתן לפזר פקאנים לפני, אבל עדיף שיהיו קלויים מעט במחבת קודם לכן.
במה אפשר להשתמש במקום קמח תירס??
היי טל, ניתן להמיר בקמח שקדים.
היי היי
האם מומלץ להמיר את הקמח לים בקמח פסטה?
יש לי גם קמח רגיל אך רציתי לדעת מה עדיף (:
היי, ניתן להמיר בקמח פסטה אבל השינוי לא מאוד משמעותי
היי באיזה תחליף קמח אפשר להשתמש כדי להפוך את המתכון ללא גלוטן?
היי מאי, כל קמח ללא גלוטן רב תכליתי יעבוד נהדר. לא קמחי עדשים.
היי,
במה ניתן להחליף את גרגירי התירס המיובשים ואת הקמח תירס?
היי רוני, ניתן להמיר בקמח שקדים.
היי,
אפשר להשתמש בגרגירי תירס שמיועדים להכנת פופקורן ולטחון אותם במעבד מזון?
היי ליאור 🙂
אנו לא ממליצים לעשות שימוש בגרגירי תירס של פופקורן במתכון, או לטחון אותם במעבד המזון.
עדיף להגיש אחרי מקרר או טרי?
היי עדן, אחרי קירור 🙂
אפשר להשתמש בקמח רגיל במקום קמח לחם?
היי גור, אין בעיה להמיר לקמח רגיל 🙂
אפשר להשתמש בקמח רגיל במקום קמח לחם?
היי מור, בטח 🙂
אחרי אפייה של 25 דקות ב200 מעלות, הפאי יצר ממש חום ואפילו התחיל להישרף..אבל הבלילה עוד בלילתית, עוד לא התייצבה..מה עושים?
היי רוני, מאחר והבלילה מתייצבת לאחר הקירור, זה בסדר שהיא נראית רוטטת ביציאה מהתנור 🙂
היי
במה אפשר להחליף את אבקת החלב?
היי, ניתן לוותר על אבקת החלב, בתיאבון 🙂
כמה זמן הפאי נשמר במקרר? האם אפשר להקפיא? אם כן, כמה זמן?
היי, ניתן לשמור את הפאי במקרר למשך כארבעה ימים 🙂
מה הכוונה 20 גרם חלמון?
אפשר מתכון בכוסות?
היי טלי, הכוונה היא לחלמון של ביצה בגודל M
מה גודל התבנית? ואיזה סוג?
היי נטע, תבנית פאי בקוטר 24
היי אריאלה, לא ניסינו ולכן קשה לדעת 🙂