מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

קציצות קייל וקינואה טבעוניות

כשעושים קציצות קלאסיות תמיד משתמשים בביצה כדי לאחד יחד את כל המרכיבים. בקציצות אלו המרנו את הביצה עם זרעי פשתן טחונים בליווי מים המייצרים את אותו אפקט. התוצאה- קציצות פריכות מבחוץ, רכות מבפנים ומלאות בבריאות!
כשעושים קציצות קלאסיות תמיד משתמשים בביצה כדי לאחד יחד את כל המרכיבים. בקציצות אלו המרנו את הביצה עם זרעי פשתן טחונים בליווי מים המייצרים את אותו אפקט. התוצאה- קציצות פריכות מבחוץ, רכות מבפנים ומלאות בבריאות!

מצרכים

מצרכים

חומרים ל 25 קציצות

3 כוסות קינואה מבושלת (½ 1כוסות קינואה יבשה)

1 כוס קייל קצוץ גס

2 כפות זרעי פשתן טחונים+ 6 כפות מים

1 בצל מגורד וסחוט

3 כפות קוואקר

2 כפות קמח

1 כפית גרידת לימון

מלח/ פלפל שחור גרוס טרי

מעט שמן זית יד מרדכי להברשת הקציצות

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מערבבים את הפשתן הטחון עם 6 כפות מים וממתינים 10 דקות.
2. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומאחדים את התערובות עד קבלת מרקם מעט בצקי.
3. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומברישים אותה במעט שמן זית.
4. בעזרת הידיים יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג, מניחים בתבנית ומועכים מעט.
5. מברישים (או בעזרת ספריי) בשמן זית את הקציצות. אופים למשך 30 דקות עד שהן שחומות מעט.
6. מומלץ להגיש עם טחינה עם נגיעות לימון

המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בפחית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות