מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

קציצות סלק עם קוואקר

יש משהו בצבע של הסלק שמעורר אצל מבוגרים התלהבות עצומה ומאידך אצל ילדים רתיעה גדולה. אוכל בצבע וורוד? בלי צבע מאכל?...זה מוזר בעיניהם. הקציצות האלה מתקבלות בצבע מדהים של סגול עמוק עם נגיעות ירקרקות וטעם משגע, מתקתקות עדינה של סלקים מבושלים עם מליחות קלה של הגבינה. מומלץ להגיש עם סלק ירוק בצד.
יש משהו בצבע של הסלק שמעורר אצל מבוגרים התלהבות עצומה ומאידך אצל ילדים רתיעה גדולה. אוכל בצבע וורוד? בלי צבע מאכל?...זה מוזר בעיניהם. הקציצות האלה מתקבלות בצבע מדהים של סגול עמוק עם נגיעות ירקרקות וטעם משגע, מתקתקות עדינה של סלקים מבושלים עם מליחות קלה של הגבינה. מומלץ להגיש עם סלק ירוק בצד.

מצרכים

מצרכים

3 כוסות סלק טרי מגורד גס וסחוט היטב (בערך 2 סלקים בינוניים)

1 בצל מגורד גס

1 שן שום כתושה

2 כפות שמן זית של יד מרדכי

2 ביצים

½ כוס קוואקר

1 כפית מלח

כוס עלי תרד/קייל קצוצים דק של טעם הטבע

100 גר' גבינת פטה מפוררת לחתיכות גסות

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. לאחר גירוד הסלק, יש לסחוט את הסלק היטב.
2. בקערה בינונית מערבבים את כל המרכיבים. מעבירים למקרר למשך חצי שעה
3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
4. בעזרת הידיים (אפשר לעבוד עם כפפות) יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג.
5. אופים למשך 30 דקות. אפשר להגיש חם או בטמפ' החדר עם שמנת חמוצה.

שלב ראשון

שלב ראשון

שלב שני

שלב שני

שלב שלישי

שלב שלישי

שלב רביעי

שלב רביעי

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות