מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

פשטידת תירס וקוואקר

מצרכים

מצרכים

אביזרים:

תבנית מלבנית וקערת ערבוב

מרכיבים:

  • 2 כוסות תירס קפוא\ טרי \ משומר
  • 2 בצלים קצוצים מטוגנים
  • חצי כוס בזיליקום קצוץ
  • 4 ביצים
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כוס קוואקר
  • רבע כוס קמח תופח
  • 250 גרם גבינת סקי

תהליך הכנה

תהליך הכנה

מערבבים בקערה ביצים, גבינה לבנה, קוואקר ואבקת אפייה, מוסיפים את התבלינים, התירס, הבזיליקום והבצל המטוגן.
מחממים תנור ל- 180 מעלות
משמנים תבנית מלבנית כולל הדפנות ומעבירים את מסת הפשטידה לתבנית, משטחים ואופים כ- 25 דקות עד שהפשטידה זהובה.

תגובות

הוסף תגובה
4 תגובות
שירן:
31/12/2017 at 10:30

במה ניתן להמיר את הגבינה? או לחילופין אפשר לוותר עליה?
(במשפחה יש רגישות לחלב).
תודה

גל:
22/12/2017 at 13:48

אפשר לעשות את המתכון עם קמח מלא? אם כן, זה דורש שינוי כלשהו?

לאה ל.:
19/12/2017 at 11:13

נראה מתכון מעולה, אך יש לי כמה שאלות:
1. האם חובה לשים בזיליקום?
2. אם כן, האם ניתן לשים בזיליקום יבש ובאיזה כמות?
3. לאיזה גודל תבנית המתכון?
4. האם ניתן להקפיא?
תודה מראש על התשובות

תמי אל:
01/10/2017 at 18:49

הפרטיטה מעולה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר