פנקייק דלעת וקוואקר

76
76
1. שמים במעבד מזון את כל המצרכים פרט לקמח וטוחנים למחית כמעט חלקה.
2. מוסיפים קמח ומערבבים.
3. מטגנים 2 כפות גדושות במחבת משומנת מעט משני הצדדים עד הזהבה.
4. מגישים עם רוטב מייפל ופירות טריים.
הערות ותחליפים
– לגרסה טבעונית: מחליפים את הביצה ב-3 כפות טחינה גולמית.
– לגרסה ללא גלוטן: ניתן להמיר את הקמח בקוואקר ללא גלוטן שטוחנים לקמח דק באמצעות מעבד מזון. שימו לב שהכמות נשארת זהה – 1/2 כוס. אל הקמח שנוצר מוסיפים 3/4 כפית אבקת אפייה.
אופציה נוספת היא להשתמש בקמח רב תכליתי ללא גלוטן בכמות זהה ומקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
76
שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה
האם המתכון מתאים לתינוקת בת שנה ? במה ניתן להחליף את החלב קוקוס . ולא למוצר שהיא חלבי.
תודה
היי נועה, באופן כללי, דגנים ניתן לתת מגיל 6 חודשים, שיבולת שועל נמנית על משפחת הדגנים, במקרה של התלבטות – מומלץ להיוועץ עם גורם מקצועי.
בנוגע לתחליף חלב קוקוס ניתן להמיר בכל תחליף חלב שרוצים – סויה, קוואקר ושקדים 🙂
כמה דלעת יש בחבילה והאם טפשר במקום הקמח להשתמש רק בקוואקר?
יכולה לבדוק לגבי הדלעת באתר טעים בשבע. לגבי הקוואקר בטח אפשר להחליף
אני טבעונית אשמח מתכונים ללא ביצים
אפשר להחליף את הביצים ברסק תפוחים