מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

פנקייקים מלוחים

זה לא משנה איך התעוררתם הבוקר, כדי להבטיח יום מושלם אתם חייבים לנסות את הפנקייקים המלוחים של רחלי קרוט (קרוטית). מטעמים נפלאים של גבינה בולגרית , עירית עם טעם בועט ומראה נהדר, קוואקר שיעניק לכם תחושת שובע וביצת עין שתגרום לכם לטעם של עוד. כותבת המתכון וצלמת – רחלי קרוט מהבלוג קרוטית
זה לא משנה איך התעוררתם הבוקר, כדי להבטיח יום מושלם אתם חייבים לנסות את הפנקייקים המלוחים של רחלי קרוט (קרוטית). מטעמים נפלאים של גבינה בולגרית , עירית עם טעם בועט ומראה נהדר, קוואקר שיעניק לכם תחושת שובע וביצת עין שתגרום לכם לטעם של עוד. כותבת המתכון וצלמת – רחלי קרוט מהבלוג קרוטית

מצרכים

מצרכים

מצרכים ל-12 פנקייקים:
1 ביצה בגודל L
1 כוס חלב / חלב צמחי
100 גרם גבינה בולגרית או פטה / גבינה טבעונית
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/3 צרור עירית / כוס אחת של תרד קצוץ
1 כוס קמח לבן
1 כף אבקת אפייה
1/2 כוס קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)
מעט שמן זית או תרסיס שמן לטיגון
ביצים – כמספר ביצי העין שאתם רוצים

תהליך הכנה

תהליך הכנה

- טורפים בקערה בגודל בינוני את הביצה, חלב, גבינה בולגרית, מלח, פלפל ועירית.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קוואקר ומערבבים היטב.
- נותנים לבלילה לעמוד במשך 5-10 דקות.
- מחממים כפית שמן זית במחבת ומניחים 2 כפות מהבלילה מבלי לשטח.
- מטגנים משניי הצדדים עד הזהבה.
- ביצת עין: מחממים מעט שמן זית במחבת ושוברים את הביצה לקערה קטנה או כוס.
- מעבירים את הביצה למחבת בזהירות ומכסים את המחבת עם מכסה. מטגנים במשך 2-3 דקות עד שהחלבון לבן לחלוטין והצהוב עדיין רוטט.
- מעבירים את ביצת העין לפנקייק ומוסיפים עירית קצוצה מעל.
הערות ושדרוגים:
- לגרסת פרווה יש להמיר את החלב בחלב צמחי ואת הבולגרית בגבינה טבעונית או שמוותרים עליה ומוסיפים עוד קצת חלב.
- לגרסה טבעונית ממירים את הביצה בעוד 1/2 כפית אבקת אפייה ואת החלב והבולגרית לפי ההחלפה בסעיף הקודם.
- ניתן להמיר את העירית בתרד קצוץ דק בכמות של כוס (אין צורך לבשל אותו קודם).

המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בפחית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות