עוגת שוקולד חמה במיקרו עם קוואקר והפתעה בפנים
מערבבים את כל המצרכים, מעבירים לכוסות ותוך דקה וחצי יש לכם עוגת שוקולד חמה, עם לבה שוקולדית בפנים, שהכי טעים להגיש עם גלידה מעל. חלום! צילום: אפיק גבאי

8
מערבבים את כל המצרכים, מעבירים לכוסות ותוך דקה וחצי יש לכם עוגת שוקולד חמה, עם לבה שוקולדית בפנים, שהכי טעים להגיש עם גלידה מעל. חלום! צילום: אפיק גבאי
8
– בקערה בינונית טורפים סוכר, ביצים, שמן ושמנת עד שהבלילה אחידה.
– מוסיפים קוואקר, קמח, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
– מעבירים לכוסות (מאג) משומנות בשמן או חמאה עד 2/3 גובה ולא יותר. שימו לב שהעוגה מאוד תופחת במיקרו ואז צונחת אז לא למלא יותר מזה אחרת התערובת תנזל החוצה.
– מפזרים מעט קמח על קוביות השוקולד ומניחים 2 קוביות מעל בלילת השוקולד בכל כוס. לא לדחוף פנימה אחרת הן ישקעו לתוך העוגה.
– מכניסים למיקרו לדקה וחצי ואוכלים חם חם, מומלץ ביחד עם גלידה או רוטב שוקולד חם.
הערות ושדרוגים
– שימו לב שעוצמת המיקרו משתנה ממכשיר למכשיר ולכן נסו בפעם הראשונה להכין במשך דקה וחצי ואם צריך הוסיפו עוד כמה שניות.
– לגרסה נטולת גלוטן: ממירים את הקמח לקמח ייעודי ללא גלוטן (לא קמח קטניות). ומקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
8