עוגיות תחרה – עוגיות שיבולת שועל דקיקות
עוגיות תחרה דקיקות וטעימות בטירוף שתמיד כיף שיש בצנצנת על השיש. מתכון מעולה והכי קל להכנה של עדי קלינגהופר המוכשרת.

23
עוגיות תחרה דקיקות וטעימות בטירוף שתמיד כיף שיש בצנצנת על השיש. מתכון מעולה והכי קל להכנה של עדי קלינגהופר המוכשרת.
23
– מחממים תנור ל-180 מעלות
– מניחים בקערה חמאה וביצה, טורפים עם מטרפה היטב ומוסיפים את הסוכר בהדרגה. טורפים מספר דקות עד שהבלילה הופכת לבהירה.
– מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וטורפים. מוסיפים את השיבולת שועל ומקפלים בעדינות בעזרת מרית רק עד איחוד, להימנע מערבוב יתר.
– מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת 2 כפיות מניחים מהבלילה על נייר האפייה במרווחים גדולים.
– מרטיבים כף ובעזרת גב הכף משטחים את העוגייה בעדינות, לפני כל עוגייה מרטיבים את גב הכף כדי למנוע הידבקות.
– מכניסים את העוגיות לאפייה כ- 8 עד 10 דקות או עד הזהבה בצדדים. בזמן שהעוגיות בתנור מכינים את התבנית הבאה שתכנס לתנור.
– לאחר האפייה מניחים את העוגיות לצינון ומחלצים מנייר האפייה. לאחר הצינון מלא ניתן למלא את העוגיות בממרח שוקולד ולהפוך את העוגיות לעוגיות סנדוויץ'.
– העוגיות נשמרות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר במשך שבוע ימים.
עוגיות תחרה – עוגיות שיבולת שועל דקיקות, צילום ומתכון: עדי קלינגהופר
23
מה אפשר להחליף את הסוכר בו?
האם חצי כוס מייפל טבעי זה בסדר? או שלא ייצא דק ועדיף לעזוב?
היי יעל,
במקרה הזה עדיף לא להחליף את הסוכר. מייפל לא יתאים פה.