הפופולריים ביותר

עוגיות תחרה – עוגיות שיבולת שועל דקיקות

עוגיות תחרה דקיקות וטעימות בטירוף שתמיד כיף שיש בצנצנת על השיש. מתכון מעולה והכי קל להכנה של עדי קלינגהופר המוכשרת.

מצרכים

  • 1 ביצה
  • 115 גרם חמאה מומסת
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר חום בהיר
  • 16 גרם קמח
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • 1 כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
  • למילוי: ממרח שוקולד (לא חובה)

תהליך הכנה

– מחממים תנור ל-180 מעלות

– מניחים בקערה חמאה וביצה, טורפים עם מטרפה היטב ומוסיפים את הסוכר בהדרגה. טורפים מספר דקות עד שהבלילה הופכת לבהירה.

– מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וטורפים. מוסיפים את השיבולת שועל ומקפלים בעדינות בעזרת מרית רק עד איחוד, להימנע מערבוב יתר.

– מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת 2 כפיות מניחים מהבלילה על נייר האפייה במרווחים גדולים.

– מרטיבים כף ובעזרת גב הכף משטחים את העוגייה בעדינות, לפני כל עוגייה מרטיבים את גב הכף כדי למנוע הידבקות.

– מכניסים את העוגיות לאפייה כ- 8 עד 10 דקות או עד הזהבה בצדדים. בזמן שהעוגיות בתנור מכינים את התבנית הבאה שתכנס לתנור.

– לאחר האפייה מניחים את העוגיות לצינון ומחלצים מנייר האפייה. לאחר הצינון מלא ניתן למלא את העוגיות בממרח שוקולד ולהפוך את העוגיות לעוגיות סנדוויץ'.

– העוגיות נשמרות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר במשך שבוע ימים.

עוגיות תחרה - עוגיות שיבולת שועל דקיקות

עוגיות תחרה – עוגיות שיבולת שועל דקיקות, צילום ומתכון: עדי קלינגהופר




נסו גם

תגובות

1 תגובות
  1. יעל לוי says:

    מה אפשר להחליף את הסוכר בו?
    האם חצי כוס מייפל טבעי זה בסדר? או שלא ייצא דק ועדיף לעזוב?

    • Quaker Oats says:

      היי יעל,

      במקרה הזה עדיף לא להחליף את הסוכר. מייפל לא יתאים פה.

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות
♂︎♀︎⚥︎