מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

מקושקשת משודרגת

הרעיון במתכון הזה הוא לספק במנה אחת את כל מה שהגוף צריך בשביל להתחיל את היום. הוספת קוואקר למקושקשת מעניק לה טעם מיוחד, הביצה נספגת אל תוך הקוואקר והמרקם שנוצר מעט שונה מהמקושקשת הקלאסית. תוסיפו לכל זה פטריות צלויות ואספרגוס חלוט והנה לכם מנה מוכרת ופשוטה שהשתדרגה.
הרעיון במתכון הזה הוא לספק במנה אחת את כל מה שהגוף צריך בשביל להתחיל את היום. הוספת קוואקר למקושקשת מעניק לה טעם מיוחד, הביצה נספגת אל תוך הקוואקר והמרקם שנוצר מעט שונה מהמקושקשת הקלאסית. תוסיפו לכל זה פטריות צלויות ואספרגוס חלוט והנה לכם מנה מוכרת ופשוטה שהשתדרגה.

מצרכים

מצרכים

חומרים ל 4 מנות

4 ביצים בגודל L

½ כוס שמנת לבישול

½ כוס קוואקר

1 כף שמן זית יד מרדכי

5-6 פטריות פורטובלו

5-6 ענפי אספרגוס חלוטים וחתוכים לאצבעות

מלח/פלפל

קורט צ'ילי חריף (לא חובה)

1 כפית חמאה לטיגון

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. טורפים את הביצים עם השמנת ומוסיפים את הקוואקר. בינתיים מקפיצים את הפטריות במחבת עם מעט שמן זית עד שהן משחימות. מוסיפים את האספרגוס ומקפיצים. מתבלים במלח, פלפל ואפשר גם קצת צ'ילי חריף.
2. מוסיפים את תערובת הביצים למחבת ומערבבים בעדינות עד שתיווצר מקושקשת עדינה.
3. מגישים עם פרוסות לחם קלוי.

המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בפחית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

הוסף תגובה
1 תגובות
רחמים קטוע :
15/12/2017 at 12:19

טעים ביותר

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות