קוואקר בצ'יק

מקושקשת משודרגת

הרעיון במתכון הזה הוא לספק במנה אחת את כל מה שהגוף צריך בשביל להתחיל את היום. הוספת קוואקר למקושקשת מעניק לה טעם מיוחד, הביצה נספגת אל תוך הקוואקר והמרקם שנוצר מעט שונה מהמקושקשת הקלאסית. תוסיפו לכל זה פטריות צלויות ואספרגוס חלוט והנה לכם מנה מוכרת ופשוטה שהשתדרגה.

מקושקשת משודרגת

מצרכים

  • חומרים ל 4 מנות
  • 4 ביצים בגודל L
  • ½ כוס שמנת לבישול
  • ½ כוס קוואקר - שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 1 כף שמן זית יד מרדכי
  • 5-6 פטריות פורטובלו
  • 5-6 ענפי אספרגוס חלוטים וחתוכים
  • לאצבעות
  • מלח/פלפל
  • קורט צ'ילי חריף (לא חובה)
  • 1 כפית חמאה לטיגון

תהליך הכנה

1. טורפים את הביצים עם השמנת ומוסיפים את הקוואקר. בינתיים מקפיצים את הפטריות במחבת עם מעט שמן זית עד שהן משחימות. מוסיפים את האספרגוס ומקפיצים. מתבלים במלח, פלפל ואפשר גם קצת צ'ילי חריף.
2. מוסיפים את תערובת הביצים למחבת ומערבבים בעדינות עד שתיווצר מקושקשת עדינה.
3. מגישים עם פרוסות לחם קלוי.


הערות ותחליפים
לגרסה ללא גלוטן: מקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.



המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בפחית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

1 תגובות
  1. רחמים קטוע says:

    טעים ביותר

כתיבת תגובה

שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות