בוקר מתוק

מאפינס בננות וקוואקר עם צ'אנקים של שוקולד מריר

בננה וקוואקר הם השילוב האולטימטיבי, בטח בתוך מאפינס רכים וסופר קלים להכנה, וכשמחברים להם צ'אנקים של שוקולד מריר שנמס באפיה התוצאה פשוט מושלמת! מתכון פשוט להכנה שהוא פתרון מפנק במיוחד לבננות הרכות ששוכבות בקערה

מאפינס בננות וקוואקר עם צ'אנקים של שוקולד מריר

מצרכים

  • 2 בננות רכות ובשלות
  • 2 ביצים L
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • 2/3 כוס קמח תופח
  • 1/2 כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 100 גרם שוקולד מריר

תהליך הכנה

– בקערה בינונית מועכים היטב את הבננות.
– מוסיפים ביצים, סוכר, שמן ותמצית וניל וטורפים היטב.
– מוסיפים קמח וקוואקר ומערבבים רק עד שהקמח נטמע.
– קוצצים את השוקולד גס ומוסיפים לתערובת. מערבבים בעדינות.
– מעבירים לתבנית מאפינס משומנת היטב עד 3/4 גובה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 35-45 מעלות או עד שקיסם המוחדר למרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים.

לגרסה ללא גלוטן: ממירים את הקמח בקמח רב תכליתי ללא גלוטן ואת הקוואקר מחליפים בקוואקר ללא גלוטן.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונות בעמוד האינסטגרם.

 

 

 



תגובות

כתיבת תגובה

שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות