קוואקר בצ'יק

מאפה פטריות אישי

מאפים קטנים של בצק עלים פריך במילוי נימוח של מגוון פטריות. היופי במתכון הזה הוא שהקוואקר מחבר את כל החומרים לתערובת אחידה ועשירה בטעמים. ניתן גם להכין מאפה אחד גדול במקום מאפים אישיים.

מאפה פטריות אישי

מצרכים

חומרים ל 10 מאפים

  • 1 חבילת בצק עלים חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 סלסלות פטריות (מסוגים שונים) קצוץ
  • 2 ענפי טימין
  • 1 כפית גרידת לימון
  • ¼ כפית צ'ילי גרוס
  • ¼ כוס קוואקר
  • 1 ביצה טרופה

תהליך הכנה

1. מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים כ5 דקות, עד שהבצל שקוף. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את כל סוגי הפטריות ומטגנים עד שהן מקבלות גוון זהוב ומגירות נוזלים.
2. מוסיפים עלי טימין, גרידת לימון וצ'ילי גרוס ומערבבים. מוסיפים למחבת את הקוואקר ומערבבים היטב. מורדים מהאש ומצננים מעט.
3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
4. פורסים את הבצק עלים וקורצים עיגולים בקוטר של 8-10 ס"מ. מניחים בכל עיגול כף גדושה של מילוי פטריות ומניחים מעל עיגול בצק נוסף. מהדקים בעזרת מזלג.
5. ממשיכים עם שאר הבצק והמילוי. מסדרים את המאפים בתבנית.
6. בעזרת סכין חורצים 3 פתחים קטנים בחלק העליון של כל מאפה ומברישים בביצה.
7. אופים למשך 18-20 דקות עד שהמאפים זהובים.

שלב ראשון

שלב ראשון - מאפה פטריות אישי

שלב שני

שלב שני - מאפה פטריות אישי

שלב שלישי

שלב שלישי - מאפה פטריות אישי

שלב רביעי

שלב רביעי - מאפה פטריות אישי


תגובות

1 תגובות
  1. Chen says:

    טעים אש

כתיבת תגובה

שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות