מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

לחם קוואקר משגע בשילוב קמח וקוואקר

מצרכים

מצרכים

אביזרים:

מיקסר או קערת לישה גדולה

תבנית אפייה נייר אפייה

מרכיבים:

250 גרם קמח מלא

250 גרם קמח לבן

4\3 +1  כוסות מים פושרים

כף מלח

2 כפות שטוחות שמרים – 25 גרם

חצי כוס קוואקר

רבע כוס שמן זית

1 כפית סוכר חום

לציפוי: כף שמן זית ומעט קוואקר לפיזור

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מערבבים את שני סוגי הקמחים והקוואקר בקערת לישה עם שמרים וסוכר, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים יחד במיקסר או בלישה ידנית את הבצק לבצק אחיד.
2. מעבירים לקערה משומנת להתפחה של 40 דקות.
3. שמים את הבצק על משטח מקומח מעט ויוצרים כיכר עגולה, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מצפים את הלחם במעט שמן זית ומפזרים קוואקר מעל גב הלחם.
4. מניחים להתפחה כחצי שעה ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כחצי שעה עד 40 דקות. (הבדיקה הכי טובה היא לתפוח על הלחם ולשמוע קול חלול.)

טיפ מקוואקר

לאחר האפייה כשהלחם עדיין חם עוטפים את הלחם במגבת נקייה על מנת לשמור על הלחות

המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בפחית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

הוסף תגובה
2 תגובות
יערית:
21/09/2019 at 11:16

עם שמרים יבשים זו אותה הכמות?

מונדי:
25/02/2018 at 00:21

האם מדובר בשמרים יבשים או טריים? תודה!

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות