מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

לביבות תירס

מצרכים

מצרכים

מצרכים לכ-25 לביבות:

¼ כוס קמח רגיל

½ כוס קוואקר

1 כף סוכר

½ 1 כפיות אבקת אפיה

1 כפית מלח

¼ כפית פפריקה

½ כוס חלב יטבתה

1 ביצה גדולה

2 כוסות תירס טרי או קפוא

שמן קנולה (לטיגון)

תהליך הכנה

תהליך הכנה

הוראות הכנה ללביבות:

1. בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, קוואקר, סוכר, אבקת אפיה, מלח, ופפריקה. מוסיפים חלב וביצה לתערובת הקמח ומערבבים. מוסיפים פנימה את התירס בתנועות קיפול.

2. מחממים מעט שמן במחבת. בעזרת 2 כפות מניחים כף גדושה של התערובת בשמן החם. ממשיכים כך עד שהמחבת מלאה. מטגנים את הלביבות כ 3-4 דקות עד שמתקבל גוון זהוב. הופכים ומטגנים שוב כ 3 דקות.

3. מגישים את הלביבות חמות או בטמפרטורת החדר.

תגובות

הוסף תגובה
7 תגובות
דריה:
13/05/2019 at 10:06

יצא טעים, אבל מתוק! כף סוכר זה המון.. הייתי מורידה לכפית, אולי אפילו משמיטה אם מוסיפים תבלינים אחרים (כורכום נניח)

צביה :
08/12/2018 at 12:05

האם אפשר תירס משימורים?

נגה:
11/10/2018 at 10:35

אפשר בלי סוכר?

אודליה:
19/12/2017 at 18:22

אפשר בלי תירס? הבת שלי לא אוכלת ירקות...
או לשים תפוח אדמה אולי?

ישראל:
19/12/2017 at 10:54

Quaker מותר לחולי צליאק?

אתי לינד:
18/12/2017 at 11:54

מה אפשר במקום החלב שיהיו פרווה? תודה

דנה:
30/08/2017 at 10:40

האם אפשר לאפות את הלביבות?

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות