מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

לביבות קוואקר ללא גלוטן

יש מתכונים כאלו שפשוט מפתיעים. איך מכינים לביבות תפוחי אדמה שהן גם אפויות, גם ללא גלוטן, גם טבעוניות וגם....טעימות? מזל שהלכנו לבלוגריות של סלונה שפתרו לנו את הכול במתכון פשוט ומנצח
יש מתכונים כאלו שפשוט מפתיעים. איך מכינים לביבות תפוחי אדמה שהן גם אפויות, גם ללא גלוטן, גם טבעוניות וגם....טעימות? מזל שהלכנו לבלוגריות של סלונה שפתרו לנו את הכול במתכון פשוט ומנצח

מצרכים

מצרכים

(טבעוני וללא גלוטן)

המצרכים:

2 תפוחי אדמה מגורדים

1 תפוח אדמה מבושל במים

1 בצל קצוץ

2 כוסות שיבולת שועל

חופן שמיר/עירית קצוץ

2 כפות טחינה גולמית

1/4 כפית כורכום

קורט מלח ופלפל לבן

(אפשרי להוסיף גם שן שום כתושה).

תהליך הכנה

תהליך הכנה

קוצצים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.

מגרדים שניים מהתפוחי אדמה בפומפייה דקה.

מבשלים את התפוח אדמה הנוסף במים עם הקליפה, עד ריכוך. מצננים, מקלפים מהקליפה ומועכים לפירה.

מערבבים עם הקוואקר, השמיר, הטחינה, הבצל והתבלינים. מוסיפים את תפוחי האדמה.

יוצרים קציצות ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה. ניתן להבריש את הקציצות במעט שמן זית.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25-30 דקות.

 
הצעת הגשה: לצד ירקות חתוכים ויוגורט (שאפשר לשדרג גם עם שמיר).

המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בשקית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

הוסף תגובה
1 תגובות
שיקמה:
29/12/2017 at 12:05

אפשר במקום תפוח אדמה לשים בטטות ?

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר