קוואקר בצ'יק

חטיף קוואקר, חמאת בוטנים ושוקולד

חטיף קוואקר, חמאת בוטנים ושוקולד

מצרכים

מצרכים לתבנית בגודל 20*30:

  • 100 גרם חמאה רכה
  • ⅔ כוס סוכר חום
  • ½ 1 כוסות חמאת בוטנים
  • ¾ כוס קוואקר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כפית מלח

לציפוי שוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר של עלית
  • 100 מ״ל שמנת מתוקה יטבתה 32%

תהליך הכנה

הוראות הכנה:

1. מרפדים תבנית 20*20 בנייר אפייה.

2. בעזרת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והסוכר במהירות בינונית למשך כ-2 דקות. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים חמאת בוטנים, קוואקר, וניל ומלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

3. מכניסים את התערובת לתוך התבנית ובעזרת לקקן משטחים לשכבה אחידה.

4. מכינים את הציפוי: מחממים את השוקולד והשמנת בסיר קטן על אש בינונית ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.

5. יוצקים את הציפוי על התערובת חמאת בוטנים ועם סכין חלקה עוברים על הציפוי כדי ליצור שכבה אחידה.

6. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא למשך לפחות שעתיים. לאחר ההקפאה חותכים לריבועים או מלבנים ומחזירים למקפיא עד ההגשה.

בתיאבון!



תגובות

1 תגובות
  1. ולרי says:

    אפשר להחליף את החמאה בשמן קוקוס ואם כן כמה

    • Quaker Oats says:

      בטח! 80 מ״ל שמן קוקוס ל 100 גרם חמאה 🙂

כתיבת תגובה

שדות מסומנים בכוכבית (*)הנם שדות חובה

האימייל לא יוצג באתר.

אתר זה עושה שימוש בעוגיות (שיבולת שועל כמובן) בהתאם למדיניות הפרטיות