מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

וופי פאי עוגיות קוואקר גרנולה וצימוקים במילוי קרם מסקרפונה

כבר כמה שנים שבארה"ב סנדוויץ' עוגיות עם קרם במרכז בשם וופי פאי משמש כלהיט התורן. ישנן אינספור גרסאות ואפשר לשחק עם הטעמים של העוגיות ושל המילוי ויצור בכל פעם וופי פאי אחר. הבסיס צריך להיות עוגייה שהיא במרקם שקצת דומה לעוגה אך שומר על צורת עוגייה באפייה. הגרסה שהבאנו לכם פה עושה שימוש בעוגיות גרנולה רכות ומילוי וניל בטעם גבינה עדין.
כבר כמה שנים שבארה"ב סנדוויץ' עוגיות עם קרם במרכז בשם וופי פאי משמש כלהיט התורן. ישנן אינספור גרסאות ואפשר לשחק עם הטעמים של העוגיות ושל המילוי ויצור בכל פעם וופי פאי אחר. הבסיס צריך להיות עוגייה שהיא במרקם שקצת דומה לעוגה אך שומר על צורת עוגייה באפייה. הגרסה שהבאנו לכם פה עושה שימוש בעוגיות גרנולה רכות ומילוי וניל בטעם גבינה עדין.

מצרכים

מצרכים

חומרים להכנת 20 וופי פאי (40 עוגיות)

150 גר' חמאה

⅓ כוס (80 מ"ל) שמן קנולה

1 כוס סוכר חום כהה

⅓ כוס סוכר דמררה

2 ביצים

1 כפית תמצית וניל

2 כפות שמנת חמוצה של יטבתה

½ 1 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפייה

½ כפית סודה לשתייה

½ כפית מלח

½ כפית קינמון

3 כוסות קוואקר

1 כוס צימוקים שחורים קטנים

 

למלוי קרם מסקרפונה:

250 גר' מסקרפונה

70 גר' חמאה רכה מאוד

¾ כוס אבקת סוכר

1 כפית תמצית וניל

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות
2. בקערת המיקסר מערבבים היטב- חמאה, שמן ואת שני הסוכרים ( חום כהה + דמררה) עד שהתערובת אחידה לגמרי. מוסיפים ביצים (אחת אחת) ולבסוף את הווניל, השמנת החמוצה ומערבבים.
3. בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון. מוסיפים בהדרגה לתערובת הרטובה. רק לאחר מכן מוסיפים את הקוואקר והצימוקים.
4. יוצרים מהמסה כדורים קטנים ואחידים בגודלם. מסדרים על תבנית עם מעט רווחים בניהם ומועכים אותם טיפה עם כפית. אופים למשך 20 דקות.
5. בינתיים מכינים את המילוי- מקציפים את כל חומרי המילוי יחד עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
6. מרכיבים את הוופי- לוקחים עוגייה אחת והופכים אותה, מניחים מעליה כפית מהמילוי וסוגרים בעוגייה נוספת.
7. לאחר ההכנה מומלץ לשמור בקירור

שלב ראשון

שלב ראשון

שלב שני

שלב שני

שלב שלישי

שלב שלישי

שלב רביעי

שלב רביעי

שלב חמישי

שלב חמישי

שלב שישי

שלב שישי

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר