מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

בראוניז שוקולד וקוואקר

בראוניז פאדג'יים עשירים בשוקולד והמון אהבה ♥ קלים להכנה ומושלמים לצד הקפה של הבוקר. תיהנו!
בראוניז פאדג'יים עשירים בשוקולד והמון אהבה ♥ קלים להכנה ומושלמים לצד הקפה של הבוקר. תיהנו!

מצרכים

מצרכים

150 גרם חמאה

200 גרם שוקולד מריר

1/3 כוס סוכר חום כהה

2 ביצים בגודל M

2 כוסות קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)

קורט מלח

½ כפית אבקת אפייה

לקישוט:

אבקת סוכר / אבקת קקאו

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מחממים תנור ל-165 מעלות.
2. ממיסים שוקולד וחמאה על בן מארי.
3. מערבבים בקערה ביצה, סוכר ומלח.
4. מחברים את תערובת השוקולד והביצים ותוך כדי ערבוב, מוסיפים קוואקר ואבקת אפייה.
5. שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
6. אופים כ- 15-12 דקות, עד שהבראוניז מעט רטובים במרכז.
7. מניחים לבראוניז להצטנן ומכניסים למקרר 10 דקות.
8. מעבירים לקרש חיתוך, חותכים לקוביות.
9. מפדרים באבקת קקאו / אבקת סוכר.

המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בפחית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

הוסף תגובה
3 תגובות
עינב:
19/11/2019 at 09:58

אפשר בתבנית אלומיניום של אינגליש קייק?

מריאנה איליאייב :
18/11/2019 at 22:13

מעולה

סלעית :
18/11/2019 at 17:36

האם אפשר להחליף את החמאה על מנת שיצא פרווה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות