אצבעות שוקולד וחמאת בוטנים עם קוואקר, ללא אפייה
תחתית קראנצ'ית של שוקולד עם קוואקר ופקאנים ומעליה שכבת טראפלס שוקולד עם סוכריות צבעוניות או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים. תתכוננו לחגיגה של טעמים ומרקמים. צילום: אפיק גבאי

33
תחתית קראנצ'ית של שוקולד עם קוואקר ופקאנים ומעליה שכבת טראפלס שוקולד עם סוכריות צבעוניות או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים. תתכוננו לחגיגה של טעמים ומרקמים. צילום: אפיק גבאי
33
– קוצצים גס את הפקאנים.
– בקערה שמתאימה למיקרו ממיסים שוקולד ושמן קוקוס בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
– מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים היטב.
– מוסיפים פקאנים וקוואקר ומערבבים.
– מניחים נייר אפייה בתבנית בגודל 20X20 ושופכים פנימה את התערובת. משטחים ומעבירים למקרר ל-20 דקות.
– ממיסים במיקרו שוקולד ושמנת עד שנוצר רוטב שוקולד חלק ושופכים על תחתית השוקולד עם חמאת הבוטנים והקוואקר.
– בשלב הזה ניתן לקשט מעל בשברי מקופלת, בוטנים, פקאנים, סוכריות צבעוניות או כל תוספת שאוהבים.
– מעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד שהשוקולד התייצב.
– מוציאים, חותכים לאצבעות ומגישים (שומרים במקרר).
הערות ושדרוגים
– לגרסה טבעונית: ממירים את השמנת בקרם קוקוס.
– לגרסה נטולת גלוטן: מקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
33