מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

קראמבל תפוחים

קראמבל תפוחים הוא קינוח שקשה לסרב לו. קראמבל זו מנה של ניגודים ולכן היא כל כך נהדרת. פריכות הקראמבל ונימוחות התפוחים, טעמים חמצמצים ומתוקים, חם וקר (כי הכי טעים לאכול את הקינוח עם קצפת או גלידה). כנראה שלא סתם אומרים שניגודים נמשכים!!
קראמבל תפוחים הוא קינוח שקשה לסרב לו. קראמבל זו מנה של ניגודים ולכן היא כל כך נהדרת. פריכות הקראמבל ונימוחות התפוחים, טעמים חמצמצים ומתוקים, חם וקר (כי הכי טעים לאכול את הקינוח עם קצפת או גלידה). כנראה שלא סתם אומרים שניגודים נמשכים!!

מצרכים

מצרכים

המרכיבים (ל-6 מנות, תבנית גדולה של 24 ס"מ או 6 כלי אישיים):

לקראמבל:

1 כוס קמח לבן

5 כפות קוואקר 

1/2 כוס סוכר חום

125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

לתפוחים:

6 תפוחים ירוקים חמצמצים חתוכים לקוביות עם הקליפה

50 גר׳ חמאה

½ כוס צימוקים

1 כפית קינמון

2 כפות סוכר חום

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1.מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2.הכנת הקראמבל: מערבבים את החומרים היבשים. מוסיפים קוביות חמאה ובעזרת הידיים מתחילים לערבב ולפורר את החמאה אל תוך הקמח עד שנוצר מרקם פירורי.
3.להכנת המלית: במחבת גדולה, ממיסים את החמאה עם הסוכר והקינמון. מוסיפים את התפוחים והצימוקים ומערבבים. מבשלים את התפוחים בחמאה למשך 5 דקות.
4.מעבירים את התפוחים לתבנית גדולה או תבניות אישיות עד ל-3/4 גובה.
5.מפזרים את פירורי הבצק מעל התפוחים.
6.אופים למשך כ-40 דקות או עד שהמאפה זהוב.
7.מגישים חם עם גלידת וניל או קצפת.

שלב ראשון

שלב ראשון

שלב שני

שלב שני

שלב שלישי

שלב שלישי

שלב רביעי

שלב רביעי

תגובות

הוסף תגובה
1 תגובות
Sara:
26/09/2017 at 00:20

המאפה ניראה ממש טעים

תודה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות