½ כוס שקדים
1 כוס קוואקר
½ כוס סוכר חום דמררה
100 גר' חמאה

חזרה לכל המתכונים
קטגוריות

מתכון לעוגת גבינה אפויה עם קוואקר וציפוי פירות
17
17
מצרכים

מצרכים

תהליך הכנה

תהליך הכנה

לתחתית:
½ כוס שקדים
1 כוס קוואקר
½ כוס סוכר חום דמררה
100 גר' חמאה
לעוגה:
2 חבילות גבינת שמנת סימפוניה 25% (420 גר')
¾ כוס סוכר
2 ביצים בטמפ' החדר
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה
לציפוי:
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה
כף וחצי אבקת סוכר
פירות חתוכים (תותים, קיווי, פטל, אוכמניות)
תהליך הכנה
1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
2. במעבד מזון טוחנים את השקדים והקוואקר עד לקבלת מרקם עדין. מוסיפים את יתר חומרי התחתית ומעבדים בפולסים עד שמתקבל בצק. מעבירים לתבנית ומרפדים את הבסיס בשכבה אחידה.
3. להכנת המילוי- מקציפים במיקסר את כל המרכיבים עד שנוצרת בלילה ללא גושים.
4. ממלאים את התבנית ואופים למשך 30 דקות. עד שהמילוי התייצב אך מעט רוטט.
5. מוצאים את העוגה מהתנור ונותנים לה להגיע לטמפ' החדר.
6. מערבבים את השמנת החמוצה עם אבקת סוכר, מפזרים על העוגה. מסדרים את הפירות מעל לפי טעמכם ומעבירים למקרר למשך 5-7 שעות.
שלב ראשון

שלב שני

שלב שלישי

שלב רביעי

השאירו תגובה