מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

מאפינס קוואקר ובננות

המתכון המושלם לגיוון ארוחת הבוקר: מאפינס בננות, חמוציות ואגוזי מלך שיגרום לכם להתחיל את הבוקר ברגל ימין וחיוך על הפנים. כותבת המתכון וצלמת – אורית לוי במסגרת שת"פ אימהות מבשלות ביחד
המתכון המושלם לגיוון ארוחת הבוקר: מאפינס בננות, חמוציות ואגוזי מלך שיגרום לכם להתחיל את הבוקר ברגל ימין וחיוך על הפנים. כותבת המתכון וצלמת – אורית לוי במסגרת שת"פ אימהות מבשלות ביחד

מצרכים

מצרכים

3 בננות

חצי כוס סוכר דמררה (ניתן להמיר לסוכר חום)

רבע כוס חלב (לגרסת פרווה ניתן להשתמש במים)

רבע כוס שמן

1 ביצה

חצי כפית קינמון

1 כפית תמצית וניל

3/4 כוס קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)

1 כוס קמח מלא

חצי כפית סודה לשתייה

1 שקית אבקת אפייה (10 גר')

150 גר' חמוציות + 100 גר' אגוזי מלך קצוצים

לפיזור מלמעלה: שוקולד צ'יפס לבן או חום או גרעיני חמניה

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
2. משמנים בתרסיס שמן את תבנית המאפינס
3. מועכים את הבננות באמצעות מזלג בתוך קערה
4. מוסיפים את הסוכר, חלב, שמן, ביצה ותמצית וניל ומערבבים היטב
5. מוסיפים את הקוואקר, קמח, קינמון, סודה לשתייה ואבקת אפייה ומערבבים.
6. מוסיפים את החמוציות ואגוזי המלך ומערבבים קלות
7. ממלאים את שקעי המאפינס עד 3/4 מגובהם
8. מקשטים עם גרעיני חמניה או שוקולד צ'יפס
9. אופים למשך 20 דק', ברגע שהמאפה תפח נועצים קיסם במרכז המאפה ובמידה ויצא לח מוציאים להתקרר מהתנור

המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בפחית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות