כדורי שלג – כדורי שוקולד לבן, קוואקר וקוקוס
כדורי שוקולד לבן עם קוקוס וקוואקר שאי אפשר להפסיק לנשנש. ויש גם הפתעה בפנים – אגוזי לוז קראנצ'יים שמתגלים בביס הראשון. צילום: אפיק גבאי

25
כדורי שוקולד לבן עם קוקוס וקוואקר שאי אפשר להפסיק לנשנש. ויש גם הפתעה בפנים – אגוזי לוז קראנצ'יים שמתגלים בביס הראשון. צילום: אפיק גבאי
25
– שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים בקערה שמתאימה למיקרו עם חמאה בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס ונוצר רוטב שוקולד חלק.
– מוסיפים לשוקולד קוקוס וקוואקר ומערבבים היטב.
– מעבירים למקרר, מכוסה בניילון, למשך 10 דקות.
– יוצרים כדורים מהתערובת ומשטחים למעין פיתה. מניחים באמצע אגוז לוז וסוגרים לכדי כדור.
– מגלגלים את הכדורים בקערה עם קוקוס ומעבירים למקרר, בתוך קופסה סגורה, עד שרוצים להגיש.
הערות ושדרוגים
– שימו לב, אם התערובת קצת קשה לפני הכניסה למקרר מוסיפים כמה כפות שמנת מתוקה או קרם קוקוס.
– אם הכדורים מיועדים לילדים קטנים מומלץ מאוד לוותר על אגוזי הלוז בפנים.
– לגרסה טבעונית: ממירים את החמאה בשמן קוקוס ומשתמשים בשוקולד לבן ללא מוצרי חלב או ממירים לשוקולד מריר ומוסיפים 1/4 כוס קרם קוקוס.
– לגרסה נטולת גלוטן: מקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
25