מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

גרנולה ביתית בקראנצ׳יות מעודנת

גרנולה פריכה וטעימה שעושה חשק לעוד ועוד ועוד... כותבת המתכון וצלמת – נורית גיספן במסגרת שת"פ עם אימהות מבשלות ביחד
גרנולה פריכה וטעימה שעושה חשק לעוד ועוד ועוד... כותבת המתכון וצלמת – נורית גיספן במסגרת שת"פ עם אימהות מבשלות ביחד

מצרכים

מצרכים

300 גרם קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)

60 גרם גרעיני חמניה

60 גרם גרעיני דלעת

50 גרם פקאנים חתוכים לאורך

50 גרם שקדים פרוסים מולבנים

50 גרם קוקוס מיובש חתוך

50 גרם קוקוס

25 גרם קשיו קצוץ

6 כפות סילאן או דבש

6 כפות שמן

1/4 כפית מלח

תמצית וניל

1 כפית קינמון

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מחממים תנור ל-110 מעלות.
2. מערבבים את השמן, הסילאן והקינמון בתוך סיר ולהביא לרתיחה תוך כדי ערבוב עד שמופיעות בועות ולהוריד מהאש.
3. להוסיף את תמצית הווניל, הקוואקר ויתר הפיצוחים (למעט הקוקוס המיובש, החמוציות והצימוקים) ולערבב היטב.
4. לשטח את כל המסה בצורה שווה על תבנית אפיה ולהכניס לתנור לשעה וחצי, כאשר בכל רבע שעה יש לערבב את הגרנולה ולשטח שוב.
כאשר הגרנולה מתחילה להתייבש ולקבל קראנצ'יות, להוציא מהתנור ולהוסיף את הקוקוס, החמוציות והצימוקים.
5. לקרר היטב את הגרנולה ולשמור בקופסה אטומה.

המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בשקית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות