מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

עוגיות טחינה וקוואקר

הכירו את המתכון שלנו לעוגיות טחינה נימוחות, רכות וטעימות, שיהיה לכם מאוד קשה לסרב להן!
הכירו את המתכון שלנו לעוגיות טחינה נימוחות, רכות וטעימות, שיהיה לכם מאוד קשה לסרב להן!

מצרכים

מצרכים

כוס קוואקר

כוס טחינה גולמית

½ כוס סוכר חום בהיר

¼ כוס חלב סויה

⅓ כוס קוקוס טחון

⅛ כפית סודה לשתייה

½ כפית אבקת אפייה

¼ כפית קינמון

½ כפית וניל

2 כפות צ'יה

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. טוחנים בבלנדר את שיבולת השועל.
3. מערבבים את כל המרכיבים יחד לתערובת אחידה.
4. מניחים על נייר אפייה, מגלגלים עם הנייר לנקניק.
5. מצננים במקרר כל-20 דקות.
6. חותכים לעיגולים בעובי ½ ס״מ.
7. אופים את העוגיות 8-10 דקות עד להזהבה קלה.

תגובות

הוסף תגובה
10 תגובות
לינוי:
03/11/2019 at 01:03

היי, אפשר להחליף את הקוקוס במשהו אחר? או להוריד לחלוטין?

לירון:
03/11/2019 at 00:55

הי, אנחנו לא מאוהבי הקוקוס. מה אפשר במקום?

רונית:
03/11/2019 at 00:38

אפשר להשתמש בקוואקר ללא גלוטן?

מירית:
31/10/2019 at 18:43

האם חייבים את הציה? אפשר להמיר בביצה?

שי ג:
31/10/2019 at 11:35

היי, מעדיפה ללא חלב כלל (לא סויה ולא רגיל).
במה אפשר להחליף? אםשר להשתמש במים?

יהודית :
16/09/2019 at 11:46

פספסתי את טחינת שיבולת השועל ובכ"ז יצא מעולה ב"ה!! כולם אהבו! תודה על המתכון

נטלי:
10/09/2019 at 13:41

אפשר להשתמש בקוואקר דק להכנה מהירה?

הדר:
10/09/2019 at 13:10

היי, באיזה רכיב טבעי אפשר להחליף את הסוכר?

מיסאא:
09/09/2019 at 14:37

היי,
אפשר להחליף סוכר בדבש, סילאן או מייפל טבעי?

ורד גרינפלד:
10/08/2019 at 15:33

במתכון זה חיבים חלב סויה?

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות