מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

לחמניות קוואקר עם גבינות וזיתים

לחמניות רכות ונהדרות בתוספת גבינות וזיתים, שיתאימו לכם בול לארוחת הבוקר משפחתית או לבראנצ' מפנק שיגרום לכולם לדבר על האירוח המושלם שלכם. אל תגידו שלא אמרנו. כותבת המתכון וצלמת – מורן תורג'מן במסגרת שת"פ עם אימהות מבשלות ביחד
לחמניות רכות ונהדרות בתוספת גבינות וזיתים, שיתאימו לכם בול לארוחת הבוקר משפחתית או לבראנצ' מפנק שיגרום לכולם לדבר על האירוח המושלם שלכם. אל תגידו שלא אמרנו. כותבת המתכון וצלמת – מורן תורג'מן במסגרת שת"פ עם אימהות מבשלות ביחד

מצרכים

מצרכים

120 גרם קמח מלא

140 גרם קמח כוסמין

3/4 כוס קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)

5 כפות טחינה גולמית משומשום מלא

1 שקית אבקת אפייה

2 ביצים

חצי כפית מלח

גביע קוטג' 5%

לציפוי

ביצה טרופה

שומשום

תוספות שאוהבים: זיתים, גבינה צפתית 5%, אגוזים, גבינה צהובה מגורדת 9% וכו'

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מערבבים בקערה את הקמח, קוואקר ואבקת האפייה.
2. מוסיפים את הטחינה, מלח, ביצים, קוטג' ואת התוספות ומערבבים עד שמגיעים לתערובת אחידה.
3. מתקבל בצק דביק ולכן מומלץ להרטיב מעט את הידיים.
4. מחלקים את הבצק ל-15-17 כדורים
5. מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מורחים ביצה על כדורי הבצק ומפזרים שומשום.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20-25 דקות.

המוצר בו השתמשו במתכון

קוואקר שיבולת שועל בשקית להכנה מהירה

500 גרם של בריאות וסיבים תזונתיים
קראו עוד

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות