מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

פריטטה ירקות וקוואקר

המתכון הזה נולד בשביל אנשים שאוהבים להכין ארוחה ממה שיש במקרר. הקונספט פשוט וקל- חביתה עשירה בירקות שנאפית בתנור. לא משנה איזה ירקות בחרתם לשים, הפריטטה תמיד תצא טעימה. המתכון הזה עושה שימוש בתפוחי אדמה וגמבה ומייצר ארוחת בוקר שתחזיק אתכם שבעים לכמה שעות טובות.
המתכון הזה נולד בשביל אנשים שאוהבים להכין ארוחה ממה שיש במקרר. הקונספט פשוט וקל- חביתה עשירה בירקות שנאפית בתנור. לא משנה איזה ירקות בחרתם לשים, הפריטטה תמיד תצא טעימה. המתכון הזה עושה שימוש בתפוחי אדמה וגמבה ומייצר ארוחת בוקר שתחזיק אתכם שבעים לכמה שעות טובות.

מצרכים

מצרכים

חומרים ל 4 מנות

4 ביצים

½ כוס קוואקר

2 כפות שמן זית יד מרדכי

1 בצל קצוץ דק

2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות

2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

100 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות

מלח/פלפל שחור גרוס טרי

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מחממים מחבת (שיכולה גם להיכנס לתנור) עם שמן זית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף. מוסיפים את התפוחי אדמה ומנמיכים מעט את האש. מבשלים כ10 דקות. מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עוד 5 דקות. מערבבים מידי פעם כדי שהירקות לא ידבקו.
2. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
3. בקערה קטנה טורפים ביצים וקוואקר. שופכים את הביצים מעל תערובת הירקות, מפזרים גבינה בולגרית ומתבלים במלח ופלפל. מכניסים לתנור למשך 20-25 דקות.

שלב 1

שלב 1

שלב 2

שלב 2

שלב 3

שלב 3

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות