מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

מאפינס של בוקר עם קוואקר אוכמניות, גבינה לבנה וקינמון

מצרכים

מצרכים

אביזרים:

תבנית שקעים מסיליקון

מצרכים:

3  ביצים

1 כוס קוואקר

2\1  כוס קמח תופח

250 גרם גבינה לבנה

חצי כוס אוכמניות קפואות

1 כוס סוכר חום בהיר

1 כפית קינמון

4 כפות שמן קנולה

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מניחים בקערה גדולה קוואקר , ביצים, סוכר וקינמון.

2. מערבבים את המצרכים שבקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים בעזרת כף עד שהקמח והגבינה מתמזגים עם המסה.

3. ממלאים בתבנית שקעים – כ- 4\3 מגובהו של כל שקע.

4. אופים בתנור בחום של 180 מעלות 25 דקות.

תגובות

הוסף תגובה
4 תגובות
דניאל:
05/03/2019 at 23:00

האם אפשר במקום סוכר להמיר את זה במשהו אחר
סילאן אולי ?

קארין:
17/02/2019 at 21:56

האם ניתן להחליף את האוכמניות בפירות יער קפואים?

רינת:
23/10/2018 at 22:02

אני מכינה אותם כל הזמן ומתה עליהם!! וגם הבן שלי בן השנה וחצי 😁
איך אתם ממליצים לשמור אותם? בקופסא על השיש או במקרר??
תודה

נירה:
04/11/2017 at 00:19

האם ניתן להחליף קמח תופח בקמח מלא?

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות