מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

מתכון לטראט לימון

גרסה שונה ומרעננת לטארט לימון קלאסי. הבסיס מורכב מקוואקר תמרים וקוקוס והמילוי משלב בין טעמי לימון לטעמי קוקוס עדינים. הכנה פשוטה מאוד והתוצאה מרשימה במיוחד. ניתן להגיש עם קצפת לא ממותקת או אפילו קרם קוקוס מוקצף עם מעט אבקת סוכר.
גרסה שונה ומרעננת לטארט לימון קלאסי. הבסיס מורכב מקוואקר תמרים וקוקוס והמילוי משלב בין טעמי לימון לטעמי קוקוס עדינים. הכנה פשוטה מאוד והתוצאה מרשימה במיוחד. ניתן להגיש עם קצפת לא ממותקת או אפילו קרם קוקוס מוקצף עם מעט אבקת סוכר.

מצרכים

מצרכים

חומרים לתבנית בקוטר 26 ס"מ

לבסיס:

  • ¾ כוס קוואקר
  • 8 תמרים מגולענים
  • ¾ כוס קוקוס טחון
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפות שמן קוקוס או קנולה

למילוי:

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 גביע שמנת חמוצה יטבתה
  • ½ כוס קוקוס טחון
  • ⅓  כוס מיץ לימון
  • ¼ כפית מלח

תהליך הכנה

תהליך הכנה

1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים תבנית פאי.
2. לבסיס- במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים יחד. מהדקים לבסיס של תבנית פאי.
3. למילוי- מקציפים את הביצים עם סוכר כ 5 דקות, מוסיפים שמנת חמוצה וקוקוס ומערבבים. מוסיפים מיץ לימון ומלח ומערבבים. התערובת תהייה מאוד נוזלית- אל דאגה היא תתייצב.
4. שופכים את התערובת מעל הציפוי ואופים למשך 45-50 דקות. מצננים לחלוטין לפני ההגשה.

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות