מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

חטיף קוואקר, חמאת בוטנים ושוקולד

מצרכים

מצרכים

מצרכים לתבנית בגודל 20*30

100 גרם חמאה רכה

⅔  כוס סוכר חום

½ 1 כוסות חמאת בוטנים

¾ כוס קוואקר

1 כפית תמצית וניל

½ כפית מלח

לציפוי שוקולד:

100 גרם שוקולד מריר של עלית

100 מ״ל שמנת מתוקה יטבתה 32%

תהליך הכנה

תהליך הכנה

הוראות הכנה:

1. מרפדים תבנית 20*20 בנייר אפייה.

2. בעזרת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והסוכר במהירות בינונית למשך כ-2 דקות. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים חמאת בוטנים, קוואקר, וניל ומלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

3. מכניסים את התערובת לתוך התבנית ובעזרת לקקן משטחים לשכבה אחידה.

4. מכינים את הציפוי: מחממים את השוקולד והשמנת בסיר קטן על אש בינונית ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.

5. יוצקים את הציפוי על התערובת חמאת בוטנים ועם סכין חלקה עוברים על הציפוי כדי ליצור שכבה אחידה.

6. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא למשך לפחות שעתיים. לאחר ההקפאה חותכים לריבועים או מלבנים ומחזירים למקפיא עד ההגשה.

בתיאבון!

תגובות

הוסף תגובה

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות