מעבד מזון\ קערה ללישה , מערוך, נייר אפייה, תבנית קיש. מרכיבים: לקלתית הקיש (בקוטר 26) 1 ביצה 1 כוס קוואקר 1 כוס קמח לבן 150 גרם חמאה מחולקת לקוביות חצי כפית מלח מים קרים לפי הצורך (2-5 כפות) למלית: 1 מיכל של שמנת מתוקה 2 ביצים טרופות 200 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת חצי כפית מלח 3 גבעולי טימין- רק העלים 2 בצל קצוץ מטוגן חצי כפית פלפל שחור

חזרה לכל המתכונים
קטגוריות

17
17
מצרכים

מצרכים

תהליך הכנה

תהליך הכנה

2. מעבירים למקרר ל- 10 דקות ומרדדים על נייר אפייה מקומח.
3. מעבירים בזהירות את הבצק לתבנית קיש ומרפדים היטב גם את הדפנות.
4. מעבירים את התבנית למקפיא ל- 20 דקות .
5. בקערה רחבה מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית, מעבירים לתבנית עם הבצק ואופים בחום של 180 מעלות 30-40 דקות.
בתאבון וחג שמח :)
השאירו תגובה