מתכונים

חזרה לכל המתכונים

קטגוריות

לביבות תירס

מצרכים

מצרכים

מצרכים לכ-25 לביבות:

¼ כוס קמח רגיל

½ כוס קוואקר

1 כף סוכר

½ 1 כפיות אבקת אפיה

1 כפית מלח

¼ כפית פפריקה

½ כוס חלב יטבתה

1 ביצה גדולה

2 כוסות תירס טרי או קפוא

שמן קנולה (לטיגון)

תהליך הכנה

תהליך הכנה

הוראות הכנה ללביבות:

1. בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, קוואקר, סוכר, אבקת אפיה, מלח, ופפריקה. מוסיפים חלב וביצה לתערובת הקמח ומערבבים. מוסיפים פנימה את התירס בתנועות קיפול.

2. מחממים מעט שמן במחבת. בעזרת 2 כפות מניחים כף גדושה של התערובת בשמן החם. ממשיכים כך עד שהמחבת מלאה. מטגנים את הלביבות כ 3-4 דקות עד שמתקבל גוון זהוב. הופכים ומטגנים שוב כ 3 דקות.

3. מגישים את הלביבות חמות או בטמפרטורת החדר.

תגובות

הוסף תגובה
8 תגובות
סיון:
16/08/2019 at 18:31

יצא מעולה, לא הוספתי סוכר כלל. במקום קמח רגיל השתמשתי בקמח כוסמין, הוספתי קצת בולגרית מעודנת והפחתתי בכמות מלח. התינוקת שלי עפה על זה, זו מנה אהובה אצלנו. תודה רבה על המתכון

דריה:
13/05/2019 at 10:06

יצא טעים, אבל מתוק! כף סוכר זה המון.. הייתי מורידה לכפית, אולי אפילו משמיטה אם מוסיפים תבלינים אחרים (כורכום נניח)

צביה :
08/12/2018 at 12:05

האם אפשר תירס משימורים?

נגה:
11/10/2018 at 10:35

אפשר בלי סוכר?

אודליה:
19/12/2017 at 18:22

אפשר בלי תירס? הבת שלי לא אוכלת ירקות...
או לשים תפוח אדמה אולי?

ישראל:
19/12/2017 at 10:54

Quaker מותר לחולי צליאק?

אתי לינד:
18/12/2017 at 11:54

מה אפשר במקום החלב שיהיו פרווה? תודה

דנה:
30/08/2017 at 10:40

האם אפשר לאפות את הלביבות?

השאירו תגובה

* שם
* דוא"ל
* תגובה
הוסף תגובה

התגובה נשלחה בהצלחה ותעלה לאתר בכפוף לאישור מנהלי אתר קואקר

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות